Aktuelno

Bila je boginja lepote, a onda se uništila operacijama: Njeno lice plaši ljude FOTO

Važila za jednu od najlepših žena u visokom društvu, a onda se podvrgla plastičnim operacijama koje su je na kraju uništile.

26.08.2024.

21:53

Izvor: superžena

4
Bila je boginja lepote, a onda se uništila operacijama: Njeno lice plaši ljude FOTO
Profimedia

Podeli:

Džoselin Vildenstin (84) javnosti je poznata kao "Žena-mačka", ali i kao žena sa najviše estetskih zahvata. Nekada je bila jedan od simbola prirodne lepote, a to potvrđuje i njena fotografija iz prošlosti koju je nedavno objavila na Instagramu.

Fotografija datira iz 1979. godne, kada je imala 39 godina i na njoj drži svoju ćerkicu Dijanu. Džoselin je za ovu priliku nosila elegantne odevne predmete, odnosno, belu košulju koja se savršeno uklopila uz njeno milo lice prilikom fotografisanja.

Međutim, danas je potpuno drugačija priča, jer joj se lice u potpunosti deformisalo zbog mnogobrojnih estetskih korekcija.

Ova plavuša je estetskim zahvatima postala opsednuta još 90-ih godina, a mnogi za to krive njenog bivšeg supruga - prebogatog francuskog trgovca umetničkim delima Aleka Vildenstina. Par se razveo 1999 zbog njegove preljube, ali dok su bili u braku on je navodno po svaku cenu želeo da ona izgleda više nalik na mačku. Džoselin je potrošila preko dva miliona dolara na različite zahvate, a sve kako bi udovoljila Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama.

No, Vildenstin, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao. "Ona je luda. Uvek bih saznaa poslednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče nameštaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair", piše "Blic žena".