Aktuelno

Tiha patnja muškaraca: U 80-im je žarila i palila, danas ima 56 – i dalje je "bomba" FOTO

Da li se sećate lepe Sabrine i njenog hita "Boys"? Pogledajte kako izgleda...

29.08.2024.

11:18

Izvor: superžena

33
Tiha patnja muškaraca: U 80-im je žarila i palila, danas ima 56 – i dalje je "bomba" FOTO
BACKGRID UK/Profimedia

Podeli:

Italijanska pevačica Sabrina Salerno osamdesetih godina bila je jedna od najpoželjnijih žena i gotovo da nema muškarca koji nije uzdisao za ovom lepoticom raskošnih oblina. I danas joj priliči ova titula, a njen profil na Instagramu obiluje provokativnim fotografijama.

Nazivali su je seks-simbolom, a popularnost je dostigla zahvaljujući provokativnom spotu za svoj veliki hit "Boys". Scene u kojoj jedva pridržava tesan kupaći kostim mnogi se i te kako dobro sećaju...

Ove godine je proslavila 56. rođendan, a na društvenim mrežama često se mogu naći objave korisnika s nekom njenom fotografijom i pitanjem: "Da li je moguće da ova žena i danas ovako izgleda?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial)

Sabrina u šestoj deceniji gotovo svakodnevno uveseljava svojih 1,3 miliona pratilaca, a obožava da ističe svoje obline, pa nikome ne promiču njene bujne grudi i ravan stomak.

BACKGRID UK/Profimedia

I dalje održava koncerte, a sjajnu liniju i odličnu formu postiže odlascima u teretanu i mediteranskom ishranom.

U braku je već trideset godina, a smatra da su ljudi uvek imali pogrešno mišljenje o njoj: "Smatram se više inteligentnom nego lepom".

Iako su joj predviđali kraj karijere sa samo 20 godina, ona poručuje: "Ipak sam još uvek tu. I prodala sam 20 miliona albuma".

I o njenom ljubavnom životu se često polemisalo i navodilo da je imala mnogo ljubavnih izleta, a istina je, kako ona kaže, da je imala samo tri muškarca u životu (uključujući i svog supruga).