Aktuelno

Jahta i bikini: Vreli kadrovi glumice kojoj niko ne bi dao 59 godina VIDEO

Liz Harli je počastila fanove vrelim kadrovima s jahte i neverovatnim izgledom.

02.09.2024.

16:20

Izvor: superžena

9
Jahta i bikini: Vreli kadrovi glumice kojoj niko ne bi dao 59 godina VIDEO
Profimedia

Podeli:

Sve one koji s nestrpljenjem čekaju nove objave Elizabet Harli, glumice koja redovno dobija komplimente za svoj izgled u šestoj deceniji, obradovaće njeni najnoviji kadrovi s mora kojima poručuje da je život lep.

Britanska glumica, koja je ranije otkrila tajnu svog dobrog izglea, ponovo se pohvalila fantsastičnom linijom u minijaturom belom bikiniju iz svoje kolekcije.

Objavila je video snimak na kojem izlazi iz mora, a potom se tušira na jahti, a da je provod bio sjajan govori i njeno dobro raspoloženje.

Napomenućemo da glumica ne koristi Fotošop i ostale bjuti aplikacije za ulepšavanje, pa je kod nje na društvenim mrežama sve zaista onako kako jeste - prirodno. A složićete se da i nema razloga za "dorađivanje" bilo čega na svom telu...

"Celo leto jedem voće i povrće iz svoje bašte. Nekada sam imala i malu organsku farmu, a sve meso koje je moj sin jeo bilo je s farme. Očigledno većina ljudi to sebi ne može da priušti, ali podrška lokalnim poljoprivrednicima dobra je gde god da živite", poručila je ranije Liz Harli, koja je otkrila i da svako jutro započinje s dve šolje tople vode koje nemaju baš prijatan ukus, ali su fantastične za probavni sistem.