Aktuelno

Lepotica koja ponosno ističe svaki kilogram viška: U providnom "zaledila" poglede FOTO

Ešli Grejam je i ovog puta dokazala da je zaista s razlogom najseksepilnija žena na svetu.

11.09.2024.

10:50

Izvor: superžena

14
Lepotica koja ponosno ističe svaki kilogram viška: U providnom "zaledila" poglede FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Najpoznatija plus-sajz manekenka Ešli Grejam jedna je od slavnih ličnosti koje su prisustvovale glamuroznoj večeri brige o ženama "Caring for Women" u okviru Nedelje mode u Njujorku.

Atraktivna brineta, koja uvek očara svojom lepotom i nepokolebljivim samopouzdanjem gde god se pojavi, za ovu svečanost izabrala je provokativnu crno-belu kombinaciju koja naglašava njene raskošne obline, po kojima je i poznata i na koje je veoma ponosna.

Gornji deo haljine je sasvim pripijen i providan i ne sakriva ni višak, a donji deo toalete čini satenska bela plise suknja koja se vuče po podu i daje raskoš upečatljivoj kreaciji koju je Ešli Grejam i ovog puta savršeno nosila.

BACKGRID USA/Profimedia

Provokativnost celokupnom izgledu daje i crni donji veš koji se jasno vidi ispod providne crne tkanine i koji Ešli nosi kao da je na modnoj pisti, bez obzira na kritike koje često dobija zbog krupnije građe.

Imala je perfektnu šminku i frizuru takvu da otkriva svu lepotu njenog lica, a mnogi komentarišu da je bila veoma zanosna i zračila neverovatnom harizmom, pa je jasno da je ostavila jak utisak na sve prisutne.

BACKGRID USA/Profimedia