Aktuelno

Bila je lepotica nad lepoticama, a posle 6. operacije lica ne liči na sebe: "Zaustavite je" FOTO

Najnovije fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta šokirale su mnoge.

12.09.2024.

8:56

Izvor: superžena

1
Bila je lepotica nad lepoticama, a posle 6. operacije lica ne liči na sebe: "Zaustavite je" FOTO
Profimedia

Podeli:

Nekadašnja manekenka i starleta Kejti Prajs ne prestaje da iznenađuje fizičkim izgledom, jer je postala ovisna o plastičnim operacijama, pa često i menja izgled tela i lica, ali - kako mnogi komentarišu - na gore.

Iako je doslovno promenila lični opis sa sedamnaest operacija grudi i šest operacija lica, Kejti se ne zaustavlja s "dorađivanjem", pa se nedavno ponovo podvrgla operaciji lica, te su njene najnovije fotografije veoma iznenađujuće.

Da ne mari za osude javnosti i optužbe da je "voštana figura" pokazuje i tako što uredno na društvenim mrežama sve objavljuje, pa čak i kako izgleda posle samih zahvata, šeta ulicom sa zavojem na licu, priznaje da obožava da se "igra" s telom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Iako svesna da je svaka operacija rizična po njeno zdravlje, ne odustaje od istih, pa se do sada može "pohvaliti" da je uradila liposukciju tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, zadnjicu, grudi itd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

U komentarima je osuđuju i kritikuju, ali čini se da je to neće zaustaviti: "Ženo, imaš li ogledalo?", "Ovo nije normalno", "Šta uradi od sebe", "Neka je neko zaustavi"...

Pogledajte neke njene fotografije.