Aktuelno

Kažu da izgledaju kao "deda i unuka", ali oni slave već 25. zajednički rođendan FOTO

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas slave svoje rođendane, ona 55, a on 80.

25.09.2024.

16:39

Izvor: superžena

5
Kažu da izgledaju kao "deda i unuka", ali oni slave već 25. zajednički rođendan FOTO
Frazer Harrison/Profimedia

Podeli:

Proslavljeni glumci Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas rođeni su istog datuma, 25. septembra, smo on 1944. godine, a ona 1969.

Ovaj holivudski par je prošao dosta prepreka da bi danas slavili i ovaj rođendan zajedno, a razlika u godinama im nikada nije zasmetala uprkos komentarima.

Glumica je tradicionalno i ove godine objavila zajedničku fotografiju sa suprugom uz posebno emotivne reči.

"Srećan rođendan Majklu i meni! Ovo smo mi na našem rođendanu pre 25 godina! Volim te svim srcem".

Njihov brak je obeležen brojnim turbulencijama, pa i raskidima, a mi ćemo se vratiti u vreme kada je sve počelo.

Majkl je primetio Ketrin još 1998. godine, a ponovo ju je sreo na Filmskom festivalu u Dovilu kada je poželeo i da je konačno upozna. Glumac je tada rešio da bude uporan u nameri da osvoji jednu od najlepših glumica tog vremena, pa se ovaj par verio već 1999. godine.

Ipak, 2013. godine ih je sačekala velika kriza kada su rešili da žive odvojene živote kako bi videli šta je najbolje rešenje.

"Problem u ovom poslu je što je sve tako javno. Volim Ketrin više nego ikada pre. I nadam se da je osećaj obostran. Rešili smo stvari – ako oba partnera žele nešto da reše, onda to mogu i da urade. To je nemoguće ako tome teži samo jedna strana", rekao je tada Daglas.

Inače, on se borio i sa rakom grla, a jedna njegova izjava je posebno pogodila javnost. Naime, on je tada rekao kako rak grla može biti izazvan oralnim seksom i time indirektno okrivio svoju suprugu, ipak, kasnije joj se izvinio.

Profimedia

Uprkos svemu, pa čak i komentarima da izgledaju kao "deda i unuka", njih dvoje su opstali, pa i ove godine zajedno proslavljaju rođendan.