Aktuelno

Slavlje na posebnom mestu: Nataša Bekvalac za 44. rođendan dobila poklon koji bi želela svaka žena FOTO

Pevačica Nataša Bekvalac slavi 44. rođendan, a posebno iznenađenje koje su joj priredili najbliži podelila je i sa pratiocima.

25.09.2024.

18:26

Izvor: superžena

4
Slavlje na posebnom mestu: Nataša Bekvalac za 44. rođendan dobila poklon koji bi želela svaka žena FOTO
M.M./ATAImages

Podeli:

Nataša Bekvalac slavi 44. rođendan, ovog puta na Ibici sa odabranim društvom. Pevačica je sa sobom povela svoju sestru Kristinu, njenu ćerku Petru i svoju stariju ćerku Hanu.

Ona je još ranije objavila zajedničku fotografiju pre odlaska, na kojoj su njih četiri, a sada se pohvalila i posebnim iznenađenjem koje su joj priredile na dan rođendana.

A. H./ATAImages

Porodica joj je ulepšala rođendansko jutro na najbolji mogući način, šampanjac, baloni i pokloni u hotelskoj sobi su je sačekali, a Nataša je brzo sve podelila sa svojim pratiocima.

Uprkos godinama, Nataša izgleda predivno i gotovo svakodnevno oduševljava ljude na društvenim mrežama, kako svojom zanosnom figurom, tako i pažljivo odabranim modnim izdanjima.

"Hvala na svim predivnim željama, čestitkama, hvala na ljubavi koju svaki dan osećam. Ipak, život jeste najvredniji dar i zato sam odlučila da svaki dan provedem u radosti, zahvalnosti i nasmejana kraj svoje dece, porodice, predivnih prijatelja i ljudi koje obožavam", napisala je ona u opisu objave.