Aktuelno

"Smanjivali su mi bokove i menjali boju kože na fotografijama"

Poznata pevačica Neli Furtado prisetila se svojih početaka u muzici.

26.09.2024.

21:48

Izvor: superžena

0
"Smanjivali su mi bokove i menjali boju kože na fotografijama"
Profimedia

Podeli:

Neli Furtado se prisetila svojih početaka i trenutaka kada njena boja kože nije odgovarala tokom snimanja nekih editorijala.

To neprijatno iskustvo ju je čak i inspirisalo za pesmu Powerless koja se pojavila na albumu iz 2003. godine.

"Imam maslinastu put, a na fotografijama bi mi često posvetleli kožu. Smanjili bi mi i bokove, uvek bi nekako odrezali taj deo u editorijalima", rekla je ona, prenosi People.

Ipak, uprkos svemu, Neli smatra da je bila zaštićena od nekih drugih mračnih strana posla kojim se bavila, a s kojima su se susrele neke njene kolege.

"Osećala sam se tako srećnom i blagoslovlenom. Uvek sam imala tako dobar tim oko sebe, koji je bio kao porodica. Moj tim mi je delovao čvrsto i stvarno su pazili na moje interese. A mislim i da sam ispravno odgajana. Moja mama je bila vrlo jaka, kao i njena mama, i njena mama, i njena mama", ispričala je Furtado.

"Tako da sam jako odlučna. To je bio dobar alat za snalaženje u muzičkoj industriji. I imala sam sreće jer sam od malih nogu dobijala stvarno dobre savete, na sreću, od vrlo zaštitnički nastrojenih osoba oko mene. Tako da sam imala sreće", dodala je.

Neli se sada vraća na scenu nakon što se povukla kako bi odgajala svoje ćerke.