Aktuelno

Lepoticu iz devedesetih bivši varao sa dadiljom, novi muž je voli iako je "plastična" FOTO

Njen život je prepun uspona i padova, a ona danas slavi 55. rođendan.

03.10.2024.

17:27

Izvor: superžena

6
Lepoticu iz devedesetih bivši varao sa dadiljom, novi muž je voli iako je "plastična" FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna Gven Stefani je prošla sve, od velike slave devedesetih, do javne prevare i prozivki zbog silnih operacija, a onda je konačno pronašla sreću u novom braku.

Iako otkad je u braku sa Blejkom Šeltonom, njen život liči na bajku, pre toga se Gven suočila sa brojnim problemima.

Profimedia

Poznata plavuša je imala nekoliko skandala i turbulencija, ali ipak prvo mesto zauzima njen bivši muž.

Još 2002. godine, Gven se udala za Gavina Rozdejla i sa njim dobila troje dece. U žižu javnosti su dospeli kada se saznalo da ju je čak tri godine varao sa dadiljom koja je čuvala njihovu decu.

Profimedia

Gven je to saznala tako što je pronašla golišave fotografije i poruke koje su razmenjivali njih dvoje i nakon toga je bila u jako teškom stanju. Način na koji je saznala je još bizarniji. Naime, Gavin je bio nepažljiv, te se tako slučajno njegov telefon povezao sa tabletom i sve što je stizalo na jedan uređaj, dolazilo je i na drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Osim toga, Gven je prepoznatljiva i po brojnim estetskim korekcijama. Kako kažu njeni obožavatelji, u redu je da drži do sebe, ali niko nije oduševljen njenim licem bez ijedne bore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

"O bože, šta je Gven Stefani uradila sa svojim licem?", "Plastična operacija koja je otišla u pogrešnom smeru", "Gven, prestani s plastičnim operacijama na svom licu", "Počinješ da izgledaš kao Madona", "99% fileri i 1% koža", samo su neki od komentara od ranije, međutim, situacjia nije ni sada mnogo bolja.