Aktuelno

Sestra joj je najfatalnija žena na svetu, a za nju malo ko zna: Celog života je u senci FOTO

Megan Foks je oduvek bila u centru pažnje, a pogledajte kako izgleda 12 godina starija sestra slavne glumice.

04.10.2024.

11:33

Izvor: superžena

2
Sestra joj je najfatalnija žena na svetu, a za nju malo ko zna: Celog života je u senci FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Megan Foks je na samom vrhu liste najprivlačnijih žena sveta i uprkos brojnim estetskim zahvatima i plastičnim operacijama ovu titulu nosi iz godine u godinu.

Mnogim muškarcima je bila i ostala san, a iako se o fatalnoj Megan i njenom privatnom životu gotovo sve zna, pa tako i da je raskinula veridbu, mnogima još uvek nije poznato da glumica ima stariju sestru koja je celog života "u njenoj senci".

Megan je svojom popularnošću svoju porodicu potpuno zasenila, ne samo sestru već i roditelje, koji su se tek tu i tamo pojavili negde kada se pričalo o njenom izgledu i genima koje je nasledila. Sva druga pažnja bila je uperena u atraktivnu crnku.

Profimedia

Sestra Megan Foks zove se Kristi Branim Foks, starija je 12 godina od glumice i nije iz javnog sveta, već radi kao pedagog u školi. Ima 51 godinu, a prema poslednjim informacijama koje su preneli strani mediji - razvodi se. Celog života je porede s mlađom sestrom, onom koja je "najlepša na svetu", zbog čega dobija pregršt negativnih komentara, jer "ne ispunjava očekivanja".

Profimedia


Zanimljivo je da fotografija dveju sestara gotovo da nema; tek nekoliko njih na kojima su ih uhvatili paparaci.