Aktuelno

Ima 61 milion pratilaca, zgodnog kauboja i najlepše lice na planeti: A tek joj je 28 FOTO

Bela Hadid je jedna od najplaćenijih i najtraženijih manekenki današnjice.

07.10.2024.

12:04

Izvor: superžena

6
Ima 61 milion pratilaca, zgodnog kauboja i najlepše lice na planeti: A tek joj je 28 FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Manekenka Bela Hadid, koja je svojevremeno proglašena ženom s najlepšim licem na planeti, prema naučnom istraživanju, 9. oktobra će proslaviti 28. rođendan, a u svetu manekenstva odavno je na vrhu.

Osim što obožava da pokazuje svoje izuzetno telo, pa je tako pucala od samopouzdanja i nedavno na Nedelji mode u Parizu, Bela Hadid obožava i lude provode, a upravo u jednom takvom bila je s drugaricama proteklog vikenda, baš uoči rođendana.

Manekenka je veoma uticajna i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima više od 60 miliona pratilaca.

Profimedia/BACKGRID USA

Godinu dana je u vezi sa profesionalnim kaubojem i instruktorom jahanja Adanom Banuelosom, a zanimljivo je da je njihov prvi susret ugovorila Belina mama Jolanda. Prvi put su zajedno uhvaćeni u oktobru 2023, kada su usklađenih stajlinga bili u šopingu.

BACKGRID USA/Profimedia

Bela Hadid je 2022. godine dobila titulu najlepše žene sveta, a njena najveća ljubav su konji. Upravo jahanje joj je pomoglo da pobedi Lajmsku bolest zbog koje se povukla s modnih pista nakon desetogodišnje karijere.

Dve godine nakon pauze, ponovo je samouvereno prošetala modnom pistom i trijumfalno se vratila u svet mode za reviju Saint Laurent, kolekciju proleće/leto 2025.

BACKGRID USA/Profimedia

Bela Hadid rođena je u Los Anđelesu 1996. godine, a trenutno živi u Njujorku. Karijeru u modnoj industriji počela je sa 16 godina, u komercijalnom projektu brenda "Flynn Skye". Godine 2016. proglašena je modelom godine.

Profimedia/Pierre Perusseau/Bestimage

Zbog karijere u modnoj industriji je napustila školu, ali često ističe da joj je želja da nastavi školovanje na smeru modna fotografija kako bi se time bavila kada se oprosti od modnih pista. U brojnim intervjuima govorila je i o tome da bi volela da se bavi glumom.

BACKGRID UK/Profimedia

Da li je i vi smatrate najlepšom ženom na svetu?

loader