Aktuelno

Pravda za niske muškarce: Iako nemaju visinu, svetske lepotice lude za ovim frajerima FOTO

Ovi slavni zavodnici zrače lepotom i šarmom, a žene padaju na njihov stas i glas.

11.10.2024.

15:00

Izvor: superžena

0
Pravda za niske muškarce: Iako nemaju visinu, svetske lepotice lude za ovim frajerima FOTO
Profimedia

Podeli:

Oni su najatraktivniji muškarci sveta, a visoki su svega 170 cm - neki i 173.

U nastavku pogledajte o kojim frajerima je reč:

Prvi na listi je čuveni glumac Tom Kruz. Prema dostupnim podacima, on je visok svega 170 cm, a to ga nije sprečilo da bude uspešan kako na poslvonom planu, tako i na ljubavnom.

Bio je u braku sa tri lepotice - glumice Kejti Holms, Nikol Kidman i Mimi Rodžers i sve tri su bile opčinjene njegovom lepotom.

Profimedia

Drugo mesto zauzeo je pop pevač Nik Džonas. Sa svojih 167 cm uspeo je da zavede i oženi bivšu misicu i bolivudsku glumicu Prijanku Čopru. Par ima jednu ćerkicu.

Profimedia

Sledeći je Zek Efron. On se malo razlikuje od datih mera, jer ih premašuje za svega 3 cm.

Američki glumac visok je 173 cm, ali njegova visina pada u drugi plan kad podigne majicu i pokaže trbušnjake. Što se tiče njegovog ljubavnog statusa, on je nedostupan široj javnosti.

Nedavno je proglašen najlepši muškarac sveta. Prema proračunima britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu, najlepši muškarac na svetu je glumac Aron Tejlor-Džonson.

Profimedia

Četvrto mesto zauzeo je američki glumac i komičar Ben Stiler. Iako je visok 170 cm, on je uspeo da svojim šarmom i duhovitim komentarima nadomesti svoj "nedostatak". Slavni glumac danas uživa u bračnoj zajendici sa Kristin Tejlor, nakon što su obnovili vezu tokom pandemije koronavirusa.

Profimedia/Miramax/Courtesy Everett Collection

Poslednje, ali ne i manje bitno mesto pripalo je glumcu Marku Volbergu. Žene širom sveta padaju na njegove mišiće, a mlađi muškarci mu zavide. On je nedavno uslikan na odmoru sa suprugom Reom Duramom sa kojom je u braku od 2009. godine. Isto kao i Zek, visok je svega 173 cm.

Profimedia/BACKGRID UK