Aktuelno

Kada ju je poljubio uživo u programu, srušio se Jutjub: Godinama kasnije – sačekao ga je pakao

Njihov čuveni poljubac se i dalje prepričava, ali ljubav nije opstala.

13.10.2024.

10:17

Izvor: superžena

2
Kada ju je poljubio uživo u programu, srušio se Jutjub: Godinama kasnije – sačekao ga je pakao
Profimedia

Podeli:

Poznati španski golman Iker Kasiljasa i novinarka Sara Karbonero otpočeli su svoju romansu još 2009. godine, međutim, za njih je cela planeta saznala kada ju je Kasiljas poljubio pred kamerama nakon osvajanja Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Ipak, njihova ljubav je potrajala do 2021. godine kada su i zvanično saopštili da je kraj.

Ovaj par se venčao 2016. godine, tada su već imali dvogodišnjeg sina, a mesec dana nakon venčanja dobili su i drugog dečaka.

Prvi test njihova ljubavna priča je imala kada je proslavljeni golman doživeo srčani udar na treningu i zbog toga okončao karijeru. Sara je sve to vreme bila uz njega. Ipak, kasnije se saznalo da u njihovom braku ništa nije u redu, o čemu je Kasiljas i javno govorio.

"Ne spavam redovno. Želim da izgledam kao da sam dobro, ali ne mogu da uživam u životu. Slušam stare pesme, ali ne mogu više da sanjam", rekao je on jednom prilikom.

Zajedničkim saopštenjem su objavili razvod i time rastužili sve one milione koji su videli njihov poljubac.

"Iker i ja osećamo se izuzetno ponosni na našu porodicu i na to što smo mogli da delimo ljubav koja nas je ispunjavala srećom tokom svih ovih godina zajedništva.

Danas, naša ljubav kao par ide različitim, ali ne dalekim putevima, jer ćemo zajedno nastaviti u divnom zadatku da i dalje budemo posvećeni roditelji, kao što smo činili do sada. To je veoma promišljena odluka koju smo doneli sporazumno.

Poštovanje, naklonost i prijateljstvo će uvek ostati.

Naš prioritet je, sa ljubavlju i posvećenošću, da delimo blagostanje i obrazovanje naše dece i zaštitimo ih kako bi odrastala u stabilnom i zdravom okruženju.

Ovim rečima tražimo da se naša privatnost poštuje u ovom trenutku promena. Ovo će biti jedine javne reči koje ćemo iznositi u sadašnjosti i budućnosti. Hvala vam mnogo na razumevanju", napisala je Sara na Instagramu.

Sara danas izgleda ovako:

Profimedia