Aktuelno

Dok je išao ka zvezdama, ona ga je izdržavala, a on ju je prevario: Danas uživa sa trećom lepoticom

Slavnog holivudskog zavodnika su oduvek pratile brojne priče na ljubavnom planu.

11.10.2024.

21:21

Izvor: superžena

0
Dok je išao ka zvezdama, ona ga je izdržavala, a on ju je prevario: Danas uživa sa trećom lepoticom
Profimedia

Podeli:

Proslavljeni holivudski glumac Harison Ford uživa u ljubavi sa Kalistom Flokhart, međutim, u njegovom životu je bilo još nekoliko žena pre nje.

Njegove druge supruge Melise Matison se mnogi sećaju, ali zato je njegov prvi brak pao u zaborav.

Ford je još u studentskim danima zavoleo Meri Markvart, a sa njom je bio u braku od 1964. do 1979. i ona je bila sa njim od početka, dok još nije postao slavan.

Meri je ostala sa njim i kada je izbačen sa fakulteta samo nekoliko dana pre diplomiranja, a za sve vreme tokom kog je on tražio posao i želeo da se posveti glumi, ona je radila kako bi izdržavala njihovu porodicu.

Profimedia

Ford je stekao svetsku slavu 1977. godine nakon uloge u "Zvezdanim ratovima", a tada su milioni drugih žena zavidele Meri jer je pored najtraženijeg i najvećeg zavodnika u Holivudu.

Ipak, razdvojenost i pritisci su bili prejaki za ovaj par, pa su se posle 15 godina ipak razveli, a Ford je već bio uplovio u vezu sa Keri Fišer. Ipak, Meri nikada nije želela da kaže ništa ružno za Forda. S obzirom na to da je bila talentovana za kulinarstvo, pokrenula je svoj biznis i vratila se na fakultet.

"Ovih dana čujete mnogo groznih priča o ljudima... Ali Harison je uvek bio tu za mene, znao to svet ili ne. Uvek ću ga voleti zbog svega što je učinio. On i ja ćemo zauvek biti porodica. Svesna sam koliko mi je ljubavi i podrške pružio i koliko nastavlja da ih daje", rekla je za National Inquirer.