Aktuelno

Posle 14 godina ponovo je na čuvenoj naslovnici: Adrijana Lima u 44. ruši rekorde FOTO

Slavna Brazilka se na stranice španskog Vogue-a vratila sa svoje 43 godine.

18.10.2024.

15:55

Izvor: superžena

0
Posle 14 godina ponovo je na čuvenoj naslovnici: Adrijana Lima u 44. ruši rekorde FOTO
Profimedia/MediaPunch/INSTARimages

Podeli:

Adrijana Lima je na protekloj povratničkoj reviji brenda Victoria's Secret sve oduševila time što je ponovo stavila čuvena krila, a njeno pojavljivanje je sve nas vratilo u prošlost kada se ova manekenka tek pojavila i počela da osvaja svetsku scenu.

Brazilska diva se sada našla i na naslovnici španskog izdanja magazina Vogue, sada ima 43 godine, a u velikom intervjuu je govorila o prošlosti, porodici i zvezdanoj karijeri.

Lima je u ovoj profesiji već skoro 25 godina, prepoznatljiva je po oštrom pogledu i sigurnom hodu, a na naslovnicu Vogue Spain vratila se bolja nego ikad, nakon 14 godina od poslednje naslovne strane u ovom magazinu.

Profimedia

Slučajno ostvarila svoj san

Ona je još kao tinejdžerka pobedila na takmičenju Ford Models u Brazilu. Tada je nenadano došla da podrži prijateljicu i ipak odnela pobedu, mada svog potencijala nije bila uvek svesna.

"Bila sam najviša devojčica u školi, savetovali su me da treniram odbojku, osećala sam se drugačije od drugih i bila sam stidljiva. Volela sam da nosim pantalone, a u modi sam pronašla sebe i onda bila srećna", rekla je Lima.

"Radim tri puta više nego ranije"

Adrijana se sada nalazi u novoj fazi u kojoj zna šta želi i oseća se sigurno.

"Znam gde želim da idem i gde želim da budem. Ključno je da se osećate prijatno sa sobom, ali taj osećaj se menja svakim danom. Trudim se da predstavljam svoju najbolju verziju, ali sada, sa 43 godine, moram da radim tri puta više nego ranije. Sigurna sam da su i Lebron Džejms ili Tom Brejdi morali to da urade da bi bili tu gde jesu", ističe ona.

Profimedia

Adrijana je oduvek želela da bude u modi duže nego inače, svaki izlazak na modnu pistu je za nju bio događaj.

"Svaki dan je bio novo otkriće, svaka sesija, svaka modna pista... Ali od početka sam znala da mi je cilj da ostanem u igri i učinila sam sve što je bilo moguće da ostanem u formi - joga, gimnastičke vežbe lica... Kada sam imals 18, ljudi su mi rekli: 'Ti si veoma mlada, zašto to radiš?' A ja sam odgovorila: 'Neću čekati da se sve sruši da bih preuzela kontrolu. Sada ću početi.' To je ono što sam tada imala na umu, ali je takođe bilo uzbudljivo videti kako se moje telo menjalo tokom godina. Uživam i učim mnogo iz toga, sa svakom promenom", iskrena je bila manekenka.

Negativni komentari je ne dotiču

Tokom intervjua, osvrnuli su se i na negativne komentare kojima su okupirali Adrijanu kada je objavila fotografiju bez šminke. Ona se tada kratko oglasila i svima zapušila usta.

Jason Mendez/Everett Collection/Profimedia

"To je bilo iznenađenje. Istina je da se obično ugojim tokom trudnoće i tada sam tek dobila bebu i morala sam da razmišljam o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku porodice i dece, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas žene, koje inače kupujemo i svesne smo šta se tamo dešava, pa treba da slavimo svaki trenutak u životu. I trenutno se osećam odlično", kaže ona.

Adrijana je svesna današnjeg uticaja društvenih mreža i na modu. Njena ćerka Valentina ima 14 godina i želi da postane manekenka, a Adrijana je uverena da će biti odlična i pruža joj punu podršku.

Profimedia

Ona je postala poznata širom sveta i zahvaljujući brendu Victoria's Secret, za koji manekenka kaže da joj je kao druga porodica, uvek su se sve dogovarali, a u manekenstvu je primarno zbog kreativnosti, a ne zbog novca ili popularnosti.

S obzirom na to da je poslednja revija, koja je bila i povratnička, uključila i neke druge grupe, postala je inkluzivnija, kao i cela modna industrija, Adrijana pozdravlja taj potez.

Profimedia

"Mislim da se industrija kreće ka inkluziji i raznolikosti. I drago mi je jer sve žene treba da se slave", zaključila je slavna manekenka.

Najnovije fotografije Adrijane Lime specijalno za Vogue Spain možete pogledati na ovom linku.