Aktuelno

Seksi obline zamenila mišićima i postala druga žena: Mrzeli su je, a sad joj skidaju kapu FOTO

Transformacija Sidni Svini nikoga ne ostavlja ravnodušnim - od seks-simbola postala je žena iz ringa.

22.10.2024.

12:31

Izvor: superžena

0
Seksi obline zamenila mišićima i postala druga žena: Mrzeli su je, a sad joj skidaju kapu FOTO
Kathy Hutchins/Shutterstock

Podeli:

Američka glumica Sidni Svini trenutno radi na svom novom filmu u kojem će glumiti poznatu bokserku Kristi Martin, a za potrebe snimanja i nove uloge potpuno je promenila imidž.

Pokazala je izvanredan profesionalizam i brojne fanove će obradovati jednom ozbiljnom ulogom kao što je ova, kada će publiku i konačno uveriti da nije samo "slaka, atraktivna plavušica", kako su je nazivali i zbog čega su je kritikovali.  

Promena je usledila baš nakon što ju je "Glamur" proglasio ženom godine za 2024. godinu, a dok su neki oduševljeni njenom transformacijom, drugima nedostaje ona "stara" Sidni, koja ponosno ističe svoje raskošne adute.

Izgleda da takve fotografije još neko vreme nećemo gledati...

"Evo nekoliko stvari o filmu na kojem radim trenutno. Poslednjih nekoliko meseci redovno treniram da bih oživela priču o neverovatnoj ženi - istinskom šampionu koja je vodila bitke i u ringu i van njega. Njena priča je svedočanstvo otpornosti, snage i nade, a meni je čast da uskočim u njene cipele i podelim s vama njenu snažnu priču. Uskoro ćete saznati više", napisala je Sidni Svini na Instagramu uz nove fotografije sa snimanja.