Aktuelno

Utegla se u korset uoči 50. rođendana, nikad seksepilnije nije izgledala FOTO/VIDEO

Glumica Penelope Kruz našla se na naslovnici španskog izdanja magazina "El" i to uoči svog 50. rođendana.

21.03.2024.

14:48

Izvor: superžena

5
Utegla se u korset uoči 50. rođendana, nikad seksepilnije nije izgledala FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Glumica je pokazala zanosnu figuru koja prkosi starenju, a crni korset francuskog dizajnera Muglera je dodatno istakao sve njene fizičke atribute.

Osim gorepomenute kreacije, Penelope Kruz ja za prilike fotografisanja nosila i Versačeovu zelenu haljinu koja je prvi put prikazana na reviji brenda 2023. godine u Milanu.

Deveti put se pojavila na naslovnici španskog lista "El" i dala intervju. Glumica je pričala o svojoj profesiji, ali i o porodici koju retko eksponira u javnosti.

Iako još uvek nema zacrtane planove za veliki 50. rođendan, španska lepotica će ga, kako kaže, provesti u krugu porodice i voljenih.

Godne iskustva su je naučile jednoj važnoj lekciji i na tome je zahvalna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

"Uzimam prednosti svake decenije, svakog momenta i nikad ne mislim da sam bila bolja pre", kaže ona, te dodaje da ponekad oseti nostalgiju za mlađim danima.

Penelope Kruz je u ovom intervjuu govorila o svojoj velikoj želji da postane majka. Nije krila da je u dvadesetima pošla na put za Indiju kako bi usvojila dete. Ali ta namera joj se nije ostvarila.

Kruzova je danas srećna žena. U braku je sa glumcem Havijerom Bardemom sa kojim ima i dvoje dece - sina Lea i ćerku Lunu.

"Otkako su se oni rodili, radimo sve kako bismo bili prisutni u njihovim životima. To je najvažnija stvar za nas", rekla je ona za "El".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)