Aktuelno

Oprostila mu 92 prevare i suze u trudnoći: Nejmar ponovo s ovom "bombom" FOTO

Veza im je ostala upamćena po ljubavnim skandalima, a zajedno imaju jednogodišnju ćerku.

22.10.2024.

15:09

Izvor: superžena

0
Oprostila mu 92 prevare i suze u trudnoći: Nejmar ponovo s ovom "bombom" FOTO
Profimedia

Podeli:

Brazilski fudbaler Nejmar navodno je ponovo u vezi s manekenkom Brunom Bjankardi s kojom ima ćerku. Zvanično su se razišli samo mesec dana nakon rođenja deteta, a tamošnji mediji sada bruje o tome da se par pomirio.

Razlog za prekid navodno je bilo to što je Nejmar varao Brunu tokom trudnoće, a saznanje o tome njoj je veoma teško palo. Njihovi obožavaoci ovih dana imaju čemu da se raduju, jer sve vuče ka tome da su se pomirili, a šuškanja su počela zbog niza zajedničkih fotografija koje su objavili na Instagramu.

Nejmaru pišu da "čuva ovu ženu" i da "neće pronaći bolju od nje", a kako su pisali brazilski mediji - prevario je Brunu čak 92 puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

"Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune Bjankardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju sopštenje, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje ćerke Mavi", tvrdio je tada brazilski list Correio Brasiliense.

Nejmar, osim ćerke sa Brunom, ima i sina kojeg je dobio kada je imao 19 godina, s tadašnjom devojkom Karolinom Dantas, a s manekenkom i influenserkom Amandom Kimberli s kojom je varao Brunu dok su još bili u vezi, u julu ove godine dobio je ćerku Helenu.