Aktuelno

"Skandalozna" fotka pre ljubavnog skandala: Iz provoda – u policiju FOTO

Sergej Trifunović je sinoć oko 22 sata prijavio suprugu Isidoru za nasilje u porodici, a pre toga bio je na promociji poznate reperke.

23.10.2024.

13:07

Izvor: superžena

0
"Skandalozna" fotka pre ljubavnog skandala: Iz provoda – u policiju FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru Trifunović (Mijanović) za nasilje u porodici, a uoči incidenta bio je na jednom događaju u Beogradu, odakle su se pojavile i fotografije.

U pitanju je promocija novog projekta popularne reperke Sajsi MC pod nazivom "Mater" .

Oboje su privukli veliku pažnju, a Sergej je za ovu priliku bio ležerno odeven, dok je pevačica nosila vrlo izazovnu odeću.

Antonio Ahel/ATAImages

Samo nekoliko sati pre nego što je prijavio policiji porodično nasilje, Sergej Trifunović se provodio u jednom beogradskom klubu, gde je i održana promocija, a na događaj je stigao u društvu svog vernog prijatelja - psa vučjaka koji redovno krasi njegove profile na društvenim mrežama.

Na jednoj fotografiji glumac ljubi ruku reperki, koja je imala vrlo provokativnu crnu haljinu s akcentom na polugolim grudima.   

Kako navode domaći mediji, policija je u Sergejev stan na Voždovcu u kojem živi sa suprugom stigla oko 22 sata, a razgovor sa glumcem i njegovom suprugom obavljen je i u policijskoj stanici.