Aktuelno

Muškarci ljubomorišu: Ova savršena žena mu je vrelim fotkama čestitala rođendan FOTO

Elizabet Harli je objavila neke najinteresantnije fotografije uz čestitku, a muškarci su odjednom postali veoma zavidni...

25.10.2024.

22:27

Izvor: superžena

1
Muškarci ljubomorišu: Ova savršena žena mu je vrelim fotkama čestitala rođendan FOTO
Profimedia

Podeli:

Neodoljiva Elizabet Harli (59) koja je proglašena najzgodnijom ženom sveta čestitala je svom dugogodišnjem najboljem prijatelju Dejvidu Furnišu, suprugu slavnog muzičara Eltona Džona, još jedan rođendan u nizu, a emotivnom objavom i zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama pokazala je koliko joj znači.

"Srećan rođendan jednom i jedinom Dejvidu. Ti si jedan od mojih omiljenih ljudi u univerzumu. Divan otac, suprug, reditelj i beskrajno lojalan prijatelj. Imala sam hiljadu slika za biranje, ali ove su neke od mojih omiljenih", napisala je glumica na Instagramu, te pobrala silne komplimente za izgled, kao i uvek.

"Kakav si srećnik!", "Toliko sam ljubomoran na Dejvida ovog trenutka", "Najlepša žena na svetu", "Elizabet, toliko si seksi", "Predivni ste", "Kraljica Engleske"....glase neki od komentara na račun objave.

Elizabet Harli je nedavno proglašena za najzgodniju ženu na svetu od strane prestižnog magazina "Maxim". Na njihovoj listi od 100 najseksepilnijih žena na svetu zauzela je ubedljivo prvo mesto.