Lepota žene

Fatalna, bila i ostala: Proglašena je najzgodnijom ženom sveta u 60. godini FOTO

Britanska glumica Elizabet Harli već godinama zadivljuje svojom lepotom i fizičkim izgledom.

25.09.2024.

10:49

Izvor: superžena

0
Fatalna, bila i ostala: Proglašena je najzgodnijom ženom sveta u 60. godini FOTO
Profimedia

Podeli:

Elizabet Harli (59) decenijama unazad nosi titulu seks-simbola, a sada je proglašena za najzgodniju ženu na svetu od strane prestižnog magazina "Maxim".

Na njihovoj listi od 100 najseksepilnijih žena na svetu, britanska zvezda zauzela je ubedljivo prvo mesto te time učvrsnula svoj status jedne od najpoželjnijih i najlepših žena sveta.

Glumica, model i producentkinja ima 59 godina, a njenom mladolikom izgledu dive se i dvostruko mlađe žene. Ostaje verna svom imidžu, obožava svoju malu farmu i sopstvene proizvode zahvaljujući kojima održava besprekornu liniju, nosi prepoznatljiv osmeh i redovono nas podseća na to koliko je fatalna.

Upustila se i u svet mode, pa je lansirala svoju liniju kupaćih kostima, a sama sebi je najbolji model i najbolja reklama iz godine u godinu. Redovno časti fanove fotografijama u modelima iz Elizabeth Hurley Beach kolekcije, a nedavno je pratiocima na Instagramu omogućila da zavire iza kamera, tokom snimanja naslovnice za "Maxim".

Elizabet Harli rođena je 10. juna 1965. godine u Bejsingstouku, Hempšir, Engleska. U vezi sa Hjuom Grantom bila je 13 godina, a prijateljski su se razišli 2000. Preko noći je postala glavno lice svih tabloida, i to onda kada je nosila "Versaće" haljinu na premijeri filma "Četiri venčanja i sahrana" na kojoj se pojavila sa tadašnjim dečkom Grantom.