Aktuelno

Bila je najpoželjnija i najlepša, svet je imala pod nogama: Opet nas je podsetila na to FOTO

Ako je iko živeo život iz snova, dok se svet divio njenoj lepoti, i postigao sve što se moglo postići, to je onda Sindi Kraford.

27.10.2024.

20:52

Izvor: superžena

0
Bila je najpoželjnija i najlepša, svet je imala pod nogama: Opet nas je podsetila na to FOTO
Profimedia/Mary Evans/AF Archive/Warner Bros

Podeli:

Nekadašnji supermodel Sindi Kraford je devedesetih godina bila najpoželjnija manekenka i jedna od najlepših žena sveta za kojom su uzdisali muškarci širom sveta. Danas ima 58 godina, ali i dalje dobija iste komplimente, jer vreme kao da radi za nju.

Bila je prvi supermodel koji se slikao za Plejboj, kada se na naslovnici našla potpuno naga. Našla se na petom mestu Plejbojeve liste 100 najseksepilnijih žena, krasila je više od 600 naslovnica prestižnih časopisa, radila modne revije za najpoznatije brendove, a našla se i reklamnoj kampanji za Loreal... Sve što jedna žena u svetu modelinga može poželeti, zar ne?

Profimedia

Za nju i Ričarda Gira govorili su da su par iz snova, a brak je potrajao četiri godine, od 1991. do 1995. Nakon holivudske zvezde zavolela je Rendija Gerbera s kojim je i dalje u srećnom braku i s kojim ima dvoje dece, a njihova ćerka Kaja Gerber već uspešno gazi maminim stopama.

Jasno je zašto su zbog Sindi Kraford svojevremeno brojni muškarci "gubili glavu", a s vremena na vreme nas i ona podseti...