Aktuelno

Danas dolazi do prekretnice: 5 znakova čeka "cunami", pred njima su životne promene

Pomračenje Meseca donosi dramatične promene u životu pet horoskopskih znakova, navode astrolozi.

18.09.2024.

12:07

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Danas dolazi do prekretnice: 5 znakova čeka "cunami", pred njima su životne promene
New Africa/Shutterstock

Podeli:

Saturn zna da omami, a njegovo idrektno učestvovanje u Koridoru pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra za mnoge će biti veliki šok.

Trendovi se menjaju – pomračenje 18. septembra 2024. se prvi put događa na relaciji Devica - Ribe, što ukazuje na prilično drastične promene koje mogu uleteti u naše živote s prilično snažnim emocionalnim tokom.

U danima od 18. do 19. septembra Neptun i Saturn u Ribama, pod uticajem pomračenja, mogu učiniti naša osećanja i doživljaje toliko intenzivnim da se to može uporediti samo sa snagom cunamija. Međutim, za svaku osobu sve je individualno, jer Saturn će "razotkriti" ono što je dugo bilo skriveno i nevidljivo.

Ribe

Ribe će osetiti najjači uticaj pomračenja, budući da se događa u znaku vašeg Sunca i odgovorno je za manifestaciju, realizaciju, zdravlje i uopšteno svet u kojem se nalazite. Verovatno ćete se 18. septembra naći u centru pažnje, a ono može biti različito. Na primer, to je razgovor za posao, lečnički pregled, kao i javni govor i ozbiljan događaj u vezi.

Osim toga, vaš se status takođe može promeniti, primera radi zbog preseljenja ili novog državljanstva ili zbog dobijanja druge pozicije.

Devica

Događaj će prilično fundamentalno uticati na vaš znak, budući da se pomračenje događa u sektoru odnosa i partnerstva. Prvo, svakako se vredi prisetiti početka ciklusa ovog pomračenja, koji je postavljen 10. marta 2024. Prisetite se koje su situacije u odnosima s drugima, ili možda u braku ili ljubavi, za vas počele kao od nule. Na primer, možda ste tada upoznali osobu, počeli da izlazite na dejtove ili ste imali novi ugovor o radu.

Upravo će to pitanje biti konačno rešeno, iako pomračenja 2025. takođe mogu biti indirektno povezane s onim što će se dogoditi u septembru.

Blizanci

Pomračenje 18. septembra dešava se na najvišoj tački horoskopa Blizanaca – u sektoru atoriteta, moći, statusa i nadređenih. Verovatno ćete ovog dana biti na sastanku s nekim na poslu, možda će se odlučiti o vašem imenovanju na radno mesto ili ćete potpisati papire za otkaz.

Ipak, pomračenje može uticati na komunikaciju s državnim organima, naročito ako ste aktivno učestvovali u pitanju iseljavanja.

Što se statusa tiče, tokom pomračenja možete jasno "deklarisati" svoju novu titulu, a ona može imati različite varijacije. Na primer, možete se venčati, postati majka/otac, razvesti se, dobiti ozbiljnu titulu.

Ovan

Pomračenje se događa u vašem sektoru prošlosti i tajni uz učešće vladara sektora vaše karijere – Saturna. Može vam se javiti šef s kojim ste ranije radili ili osoba iz inostranstva. A upravo njeno učestvovanje u vašem životu može na kraju doneti dramatične promene u vašem profesionalnom razvoju.

Saturn vam može "skinuti" ružičaste naočare, jer često pomračenje u sektoru tajni igra ulogu slona u prodavaonici porcelana. Nešto se može manifestovati tako snažno da ćete uvideti zašto to možda ranije niste primetili.

Lav

Saturn je vladar vašeg radnog sektora, a pomračenje se dešava u kući transformacije, što ukazuje na promene u vašem radnom rasporedu, rutini i timu. Verovatno ćete imati promene 18. septembra, ali zapravo idete prema njima od 10. marta 2024. Setite se šta vam se dogodilo u životu u prvom mesecu proleća – sada se situacija približava kraju.

Moguće je da će pomračenje doneti osećaj krize, ali s druge strane, vaša intuicija će raditi vrlo snažno, pa su čak i mistične okolnosti verovatne u vreme pomračenja, navodi Julija Lifanova.