Aktuelno

Jedan znak zaljubiće se fatalno, a njih čeka brdo novca i ostvarenje sna: Jesenji horoskop čuvenog astrologa

Horoskop za jesen 2024. cenjenog turskog astrologa Murata Kojuna donosi različite smernice svim znakovima.

17.09.2024.

12:13

Izvor: Stil/Kurir

0
Jedan znak zaljubiće se fatalno, a njih čeka brdo novca i ostvarenje sna: Jesenji horoskop čuvenog astrologa
IvaFoto/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Bićete vrlo motivisani, fokusirani i proaktivni ove nedelje. Uspeli ste da završite nekoliko zadataka pre roka. Neočekivani izazovi mogu biti prilika za razmišljanje van okvira. Međutim, možda ste iscrpljeni i želite da ostanete kod kuće vikendom kako biste se odmorili.

Na vidiku je mali finansijski dobitak. Budite štedljivi, jer možda će vam biti potreban popravak, a to ne može da čeka. Dok putujete u inostranstvo, budite oprezni sa svojim stvarima. Neko ko vam duguje novac nestaje iz vašeg života.

Parovi uživaju u zdravijoj komunikaciji. Iskren razgovor može ih emotivno zbližiti. Parovi iz različitih kultura raspravljaju gde i kako bi trebalo da se skrase.

Ako pokušavate da osvojite nečije srce, vaš trud i iskrenost će se isplatiti. Ako trenutno niste u vezi, na pomolu su neočekivani trenuci romantike i trenutne veze.

Bik

Pripremite se za neočekivane izazove i zadatke. Možda ćete morati da radite duže. Ako radite za vladu, neko vam može sabotirati napredovanje na poziciju koju želite. Međutim, vi ste očigledno bolji kandidat.

Bilo da prodajete sopstvene ili tuđe resurse, uskoro ćete moći da obavite posao. Možete sebi da priuštite nekoliko luksuznih stvari bez brige. Ne pozajmljujte nikome novac niti ulazite u zajedničke poslove. Verovatno će se loše završiti.

Nakon iskrenog razgovora, parovi prihvataju jedno drugo sa svim svojim manama. Oni ulažu više truda i vremena u svoj seksualni život. Parovi iz različitih kultura mogu imati pravni problem, ali će ga uskoro rešiti.

Korisnici aplikacije za upoznavanje, vaša simpatija vas može pozvati da izađete što je pre moguće. Ako pokušavate da prebolite bivšeg, konačno ćete ga pustiti i ponovo postati optimistični u vezi.

Blizanci

Ako ste zapeli na nekom pitanju, mogli biste da doživite trenutak prosvetljenja. Lakše je uveriti onog ko donosi odluke da prihvati vašu ideju. Dobro upravljate tračevima, sukobima i kratkim rokovima. Vaš šef primećuje vaš napredak i može vas javno pohvaliti. Dobro ćete se snaći u svakom takmičenju.

Veliki trošak za popravku automobila ili kuće. Za sada zaboravite na svoje želje. Ako ostanete bez novca, neko iz porodice će vam finansijski pomoći.

Parovi više slušaju jedno drugo. Između vas dvoje postoji nevidljiva crvena nit. Nezavisni parovi razgovaraju o planovima za brak ili zajednički život.

Ako pokušate da osvojite nečije srce, na kraju će vam se otvoriti. Ako je vaša prošla veza završila loše, mogli biste sresti nekoga ko će vam ponovo doneti veru u ljubav.

Rak

Očekujte izazovne zadatke. Vaše radno opterećenje može biti mnogo veće nego što mislite. Međutim, vaši klijenti i nadređeni veruju u vaše sposobnosti. Traže od vas da izvršite te zadatke, jer znaju da ćete isporučiti kvalitet.

Možda ćete dobiti finansijsku pomoć ili novi izvor prihoda. Neočekivani dobitak ili nagrada je na pomolu. Ono što ste izgubili biće pronađeno. Finansijski pregovori verovatno će se završiti situacijom u kojoj obe strane dobijaju.

Mogli biste da otkrijete prljavu tajnu svog partnera iz prošlosti. Međutim, osećate da su se promenili nabolje i zato to ne treba da spominjete. Svi mi imamo prošlost.

Upoznajete nekoliko obožavalaca u stvarnom životu i na internetu, ali niko ne prelazi granicu prijateljstva. Zapitajte se da li vaša podsvest traži nekoga sličnog vašem bivšem.

Ground Picture/Shutterstock

Lav

Naziru se prilike za pregovore i saradnju s kolegama. Ispunjavate sve stavke na spisku obaveza i dobijate priznanje od svog nadređenog. Uzbudljiva poslovna ponuda je na pomolu.

Finansijski pregovori verovatno će se završiti situacijom u kojoj obe strane dobijaju. Ulagači ostvaruju veće povrate od očekivanih od svojih dobro upravljanih portfelja. Možda ćete smisliti odličan plan za dugoročno povećanje svoje ušteđevine.

U vezi se osećate sigurno i voljeno. Vaš partner vas može videti i čuti. Ako je vaša beba na putu, stići će bez komplikacija. Nezavisni parovi mogu se odlučiti na veridbu ili venčanje kako bi videli reakciju svojih roditelja.

Ispada da ste privlačniji nego što mislite dok upoznajete potencijalne obožavaoce u stvarnom životu i na internetu. Ako ste već upoznali nekoga, ta osoba želi da bude u vezi, ali to bi moglo biti prerano za vas.

Devica

Radite pametnije i brže. Ono što se čini teškim može biti lako. Podelite uspeh sa svojim timom. Ako ste između poslova, mogli biste dobiti ponudu za poziciju u međunarodnoj prodaji ili vezi. Vlasnici firmi dobijaju nove kupce.

Možete jednostavno platiti svoje račune i priuštiti sebi poneki luksuz bez brige. Ako imate dugove, smanjite glavnicu dodatnim prihodom. Ulagači se prenose od usta do usta, stoga budite oprezni.

Vaša veza teče glatko. Parovi se jednako ponašaju jedni prema drugima kod kuće i u javnosti. Oni su takođe izvor podrške i sigurno mesto jedno za drugo. Oni nenamerno mogu biti uzor drugim parovima.

Verovatno ćete dobiti "da" kao odgovor od nekoga koga pozovete na dejt. Osećaju da vam se mnogo sviđaju i čekaju da napravite prvi korak.

Vaga

Pripremite se za izazove u upravljanju ljudima i proračunima. Stariji kolega može pružiti pomoć i postati vaš izvor saveta. Upornost i kreativnost pomoći će vam da pregurate sledeću nedelju. Ako imate razgovor za posao, impresioniraćete ih.

Vaše internet zajednice i stari prijatelji donose vam mogućnosti slobodnih zanimanja. Možete jednostavno platiti račune i kupiti nekoliko luksuznih predmeta kao nagradu za sebe. Budite oprezni s prevarama u humanitarne svrhe ili prikupljanjem sredstava.

Član vaše porodice ili vašeg partnera može izazvati napetost u vašoj vezi misleći da vas dvoje nećete izdržati. Parovi mogu razgovarati o mogućnosti održavanja veze na daljinu.

Pripremite se za romantično odbijanje. To vas može motivisati da se bolje brinete za svoje telo i um. Uverite se da to nije osveta kroz promene. Želite da se poboljšate zbog sebe, a ne zbog nekog drugog.

Škorpija

Neočekivane promene u strukturi ili situaciji mogu vas naterati da izađete iz vaše zone komfora. Otkrićete da ste fleksibilniji i otporniji nego što mislite. Stariji kolega može vam biti mentor i spreman je da vam bez oklevanja da savet. Oni koji su između poslova mogu dobiti ponudu za ugovoreno mesto.

Možda ćete dobiti finansijsku podršku ili novi izvor prihoda. Neočekivani dobitak ili nagrada je na pomolu. Razmislite dvaput i pričekajte nedelju dana pre nego što potrošite na svoje želje. Vrlo ste oprezni s potrošnjom i možda malo previše, piše Nizhena.

Parovi se međusobno odnose s poštovanjem i dostojanstvom, bilo kod kuće ili u javnosti. Takođe bi mogli da otkriju novu, skromnu aktivnost u kojoj zajedno uživaju. Roditelji mogu nagovarati nezavisne parove da se venčaju.

Možda ćete preko prijatelja upoznati nekog starijeg i bogatijeg. Veza je na vidiku za korisnike aplikacije za upoznavanje.

sakkmesterke/Shutterstock

Strelac

Svakog dana obavljate svoje zadatke pre kraja posla, ali možda ćete morati da ostanete duže kako biste pomogli kolegama. Stvorite dobru karmu i dogodiće se dobre stvari. Takođe možete naučiti novu veštinu dok pomažete drugima. Preduzetnici mogu da pokrenu novu uslugu, koju će dobro prihvatiti stari i novi korisnici.

Dodatni novac je na vidiku, ali morate raditi za njega. Vaš prijatelj vam može doneti priliku za zarađivanje novca. Dobro upravljate svojim prihodima, rashodima i investicijama. Ne potpisujte se kao žirant nikome, pa ni onima koji izgledaju bogato.

Vaš prijatelj može početi da lajkuje vaše objave na društvenim mrežama, što može učiniti da vaš partner posumnja u njihove namere. Takođe ste ponekad toliko prijateljski raspoloženi da vaš partner misli da flertujete.

Možda ćete upoznati nekoga vrlo atraktivnog kroz posao ili hobi. Nemojte biti previše nestrpljivi da ih upoznate, jer biste mogli učiniti da se oseća neprijatno zbog vašeg prisustva. Ako se s nekim stalno viđate, mogli biste da se osećate pomalo frustrirano, jer niste sigurni kuda vaša veza ide.

Jarac

Možda ćete se osećati preopterećeno svojim glavnim poslom i dodatnim angažmanima, ali nećete doživeti iscrpljenost ili kreativne blokade. Ostanite mirni i usredsredite se na ono što prvo treba učiniti. Nećete propustiti rok i impresioniraćete svog šefa. Kreatori sadržaja mogu dostići viralnost tih sadržaja, s dobrim razlogom.

Finansijski pregovori završiće se situacijom u kojoj obe strane dobijaju. Obećana isplata će stići kako je i obećano. Možda nađete ono što ste izgubili. Možda ćete pronaći način da uštedite novac ili planirate svoje finansije.

Parovi pokazuju više ljubavi i brige jedno za drugo. I dalje su jedno drugome izvor podrške, utehe i inspiracije. Roditelji dobijaju dobre vesti o svojoj deci.

Možete privući pažnju mlađeg obožavaoca. Možda ih u početku nećete previše osetiti, ali polako će vas osvojiti. Neko s dobrim profilom može vam se obratiti u privatnoj poruci, ali to dolazi s crvenim zastavicama.

Vodolija

Neki vam nadređeni nudi priliku da pokažete svoje veštine. Postajete bolji u čitanju situacija i ljudi. Vaša brzina razmišljanja može vam pomoći da dobijete ono što želite. Završili ste sve stavke na spisku obaveza za sledeću nedelju. Ako ste nedavno poslali svoj CV, javiće vam se vaša idealna firma.

Dobro upravljate svojim prihodima i rashodima. Ako pokušavate da prodate sopstvene ili tuđe resurse, uskoro ćete ostati bez posla. Dobijate skromne, ali stalne povrate iz svog portfelja.

Parovi mogu razgovarati o ozbiljnim temama kao što su politika, verska uverenja i rodna pitanja. Uprkos razlikama, međusobno se poštuju, jer ostaju pri svojim stavovima. Parovi mogu dobiti dar koji će biti prijatan za oboje.

Moguće je da ćete imati priliku da upoznate nekoga ko vam fizički odgovara. Ipak, nemojte biti previše željni da ih upoznate ili previše dostupni. Može delovati očajnički i kao da ih pratite.

Ribe

Neko od nadređenih vam može poveriti važan zadatak ili vam dati moć da donosite velike odluke bez njihovog saveta. Kolege mogu postati ljubomorne na vaš status i teško će to skrivati. Pustite njihove negativne reči da prolaze bez uticaja.

Finansijski pregovori mogu delovati zastrašujuće, ali, dokle god ste jasni i precizni u vezi sa svojim uslovima, biće u redu. Posao zauzima većinu vaših budnih sati i nemate vremena za trošenje na kupovinu.

Članovi vaše porodice ili vašeg partnera mogu sumnjati da ćete vas dvoje trajati. Možete im dokazati da greše ako ostanete zajedno i inspirišete jedno drugo da postanete bolji. Biće potrebno vreme.

Pokušavate da budete bolja verzija sebe i da budete više dostupni članovima porodice i prijateljima. Niste u žurbi da budete u vezi. Ako pokušavate da obnovite staru ljubav, prijatelj ili član porodice vašeg bivšeg može vam reći da se sklonite.