Roditeljstvo

Neobična priča jedne mame: Prvo je rodila jedno dete, a nakon 24 dana je dobila i drugo

Džena Erera (32) zatrudnela je u isto vreme kada i surogat majka, što je dovelo do toga da za manje od mesec dana dobije dva nova deteta.

18.04.2024.

16:56

Izvor: superžena/yumama

0
Neobična priča jedne mame: Prvo je rodila jedno dete, a nakon 24 dana je dobila i drugo
Kristina Bessolova/Shutterstock

Podeli:

Ova mama pretrpela je pet pobačaja u 10 godina pre nego što su njen partner Džo (39), vlasnik finansijskog preduzeća, i ona odlučili da imaju dete uz pomoć surogat majke.

Bili su oduševljeni kada je surogat mama (32) zatrudnela pomoću reproduktivnog materijala para i to u februaru 2023. godine

Međutim, desilo se neočekivano...

Skoro četiri nedelje nakon što je zatrudnela surogat majka, Džena je otkrila da je i sama trudna, piše The Sun.

Džena je rodila dečaka Džozefa 1. oktobra u Kaliforniji, a surogat je rodila dečaka Aleksandra Džejsona u Kolumbiji, 24 dana kasnije.

A kakvi su bili prvi utisci, mama Džena je iskreno progovorila:

"Moja surogat majka i ja smo razgovarale svaki dan – i sa 12 nedelja, odlučila sam da kažem surogat majci da sam i ja trudna.Bila je tako srećna zbog mene. Odmah smo se osećali prijatno jer smo trudni u isto vreme - jer je ona dobra prijateljica sa našim dobrim prijateljima. Nisam htela da joj kažem sve dok nismo ušli u trudnoću – nismo želeli da se oseća pod stresom ili zabrinuto".

Džena ima dve ćerke, Sofiju, devet, i Izabelu, sedam, iz prethodne veze. Ona je otkrila da je imala prva tri uzastopna pobačaja 2013. godine, sa 23 godine, ali doktori nisu mogli da kažu zašto se desilo.

Nezadovoljna odgovorom koji joj je dao njen lekar u SAD, Džena je otputovala kod lekara u Meksiko , koji je rekao da ima nedostatak hormona. Ali rekao je da su njene šanse da zatrudni - i ostane trudna - uglavnom zavisile od "sreće".

Sada mama Džena svoje dve bebe odgaja kao blizance.