Uređenje doma

Zbogom problemu koji nas sve nervira: Genijalna ideja koju ćete odmah probati VIDEO

Kablovi su neizbežni u prostoru u kojem boravimo ili radimo, a evo kako da vam više ne "skaču po živcima".

15.06.2024.

12:30

Izvor: superžena

2
Zbogom problemu koji nas sve nervira: Genijalna ideja koju ćete odmah probati VIDEO
xshot/Shutterstock

Podeli:

Gomila kablova u uglu prostorije svima nam ide na živce, naročito ako su još i zapetljani. Ne možete da ih se otarasite, jer vam je svaki kabl neophodan i ima svoju svrhu, ali...možda možete da ih sakrijete baš na ovaj način na koji ih je sakrila jedna korisnica TikToka.

Nije joj bilo potrebno puno ni vremena ni truda, a prostor je učinila lepšim u samo nekoliko minuta.

Njeno rešenje je stara pletena korpa, koju je pri dnu isekla kako bi kroz otvor mogla da provuče produžni kabl. Naravno, pre toga je potrebno da izmerite sve kako biste uradili to kako treba i izbegli oštećenje kabla. Preporuka je da, kao i korisnica, ništa ne stavljate iznad i korpu smatrate neupotrebljivom.

Korpu možete ofarbati, ukrasiti, dekorisati nalepljenim kamenčičima, suvim cvećem, trakama u boji ili bilo čime što vam padne na pamet. Zanimljiva ideja, zar ne?

@theblisshouseco I took this basket, cut a small hole with wire cutters and added a certified CSA standard power strip. I didn’t put anything on top but added it to a basket under the table. Now they are hidden and my organizational heart ❤️ is happy! 💬Like what you see? Comment “power” to get a link sent to your DMs. #organization #cordhacks #interiors123 #diylivingroom #diyorganization #organizedhome #homedecorhacks #interiors123 #modernfarmhouse #transitionalhome #howihaven #howihome #interiordesigner #asthetic #kitchendesign #myhomevibe #stylednest #basketstorage #wickerbasketstyling ♬ Get Ready - SUPER-Hi & NEEKA