Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

OVAN

Još uvek vas mogu povremeno mučiti sinusi, glavobolje, zubi ili oči.

BIK

Sa Venerom u svom znaku lako ćete privlačiti ljubav, ali se vi nećete tako lako „puštati“ – pažljivo i strpljivo ćete pustiti da se neka priča gradi – jer, spremni ste za nešto trajno i ozbiljno. Kombinacije i avanturice – stop!

BLIZANCI

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za prilike, povoljnosti, podršku – uvodi vas u fazu u kojoj ćete napraviti promenu kojoj težite.

RAK

Slobodni Rakovi – na ulasku ste u period koji će doneti dobre ljubavne prilike. Ukoliko je u proteklom periodu došlo do pucanja tajnog emotivnog odnosa – sada postoji šansa da dođe do pomirenja.

LAV

Prelazak Sunca koje vlada vašim znakom, u znak Ovna u ponedeljak – doneće vam energiju, ono pravo buđenje koje vam je toliko bilo potrebno.

DEVICA

Merkur u znaku Ovna, kao vaš vladar – baš i nije energija koja je vama razumljiva – previše je tu brzanja, žurbe, zaletanja – a to nije način na koji vi funkcionišete. Jer, racio je u drugom planu a u prvom je impulsivnost.

VAGA

Previše je planeta u partnerskom polju, a vaša vladarka Venera se nalazi u znaku Bika – energiji koja nije vama bliska i razumljiva.

ŠKORPIJA

Po pitanju finansija – dobra situacija. Kad bi samo bilo manje troškova..

STRELAC

Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi otvara fazu pojačanih dešavanja u ovom sektoru.

JARAC

Mnogo toga možete ispravno uraditi i pokrenuti, možda prava realizacija neće doći u ovom trenutku – ali u nekom skorijem vremenskom periodu – da.

VODOLIJA

Dosta razgovora, flerta koliko ti duša ište. Uživajte i iskoristite ove dane do maksimuma

RIBE

Ova će vam nedelja izvući i priličnu količinu novca kroz troškove – i one koje ste planirali i one koje niste.