Aktuelno

Kakvi su znakovi horoskopa u vezi: Koga možete poželeti za partnera, ko mrzi vezivanje

Saznajte šta možete očekivati u vezi od svakog znaka horoskopa.

25.07.2024.

15:30

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Kakvi su znakovi horoskopa u vezi: Koga možete poželeti za partnera, ko mrzi vezivanje
Kzenon/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovan obično prvi preuzima inicijativu kako bi pristupio osobi koja mu se sviđa. On je veliki romantičar, ali prvo mora biti ozbiljno zainteresovan za vas kako bi imao bilo kakvu želju da vas impresionira.

Takođe, on je avanturista, njegova strast su putovanja. Ukoliko imate istu želju da vidite nova mesta i nove ljude, Ovan će biti potpuno zaljubljen u vas.

Kada ste u vezi s njim uvek možete očekivati iznenađenja – u smislu novih aktivnosti, putovanja i slično.

Bik

Kada ste u vezi s Bikom, to je kao da imate ličnog emotivnog i fizičkog telohranitelja. On će učiniti sve što je u njegovoj moći da vam obezbedi sve što vam je potrebno da budete srećni.

Međutim, Bik se ponekad može pokazati kao vrlo tvrdoglav i težak, tako da je važno imati mnogo strpljenja s njim kad pokuša da se suprotstavi stvarima koje su ga uznemirile ili razočarale.

Lako ga povrede kritike najmilijih, zato u početku odnosa budite jasni u svojoj komunikaciji da biste izbegli da se kod Bika stvori osećanje da sve što rade – rade pogrešno.

Blizanci

Blizanci će se teško smiriti, ali ako su vas izabrali, onda postoji dobar razlog zašto su baš vas izabrali između svih ostalih. Oni su izuzetno duhoviti, nasmejavaće vas i zabavljati većinu vašeg vremena s njima.

Kako biste održali dobar odnos s njim, najbolje je da pokušate da razmišljate o stvarima koje će Blizancu dati stimulaciju ili uzbuđenje. Blizancima ne smeta promena, ali ako ih doživljavaju u prevelikoj količini, to im može postati opterećenje.

Rak

Raku je obično prilično lako ugoditi, jer je vrlo osetljiv na ono što mu kažete i što činite za njega. Ako se nađete u vezi s Rakom, onda verovatno već znate koliko ljubavi treba da mu date samo u prvih nekoliko nedelja.

Međutim, važno je da ni na koji način ne pokušavate da ga iskoristite zbog njegove ljubavi, jer on će vas ostaviti u sekundi, čim shvati da ste s njim zbog nečeg drugog osim zbog njega samog.

Očekujte vrlo emotivan odnos s Rakom, jer on je i više nego spreman da se posveti vama i vašem zajedničkom odnosu.

Lav

Lav je obično dominantna sila u vezi i on zapravo ne voli da bude s drugim alfa-osobama u vezi, jednostavno zato što mu je potrebno da bude "kralj džungle".

Međutim, ako ste ikada bili u romantičnoj vezi s Lavom, znate već kako vas može njegov vatreni, avanturistički karakter odvesti na mesta za koja niste mislili da ćete ih ikada videti.

Lavovi su takođe vrlo velikodušni prema svojim najbližima, zasipaju ih svom svojom ljubavlju i radošću.

Devica

Devici je potrebno osećanje da je potrebna u vezi kako bi bila srećna. Ako oseti da vam nije potrebna ili da je tu kraj vas samo da bi izgledala lepo – poludeće gotovo odmah.

To je razlog zbog kojeg voli dobro da upozna osobu koja joj se sviđa.

Devica mora biti apsolutno sigurna u sebe i svoja osećanja pre ulaska u bilo kakvu vezu. Nakon što uđe u vezu, ona će se potruditi da reši svaki problem koji se pojavi u vezi i nikada neće odustati od osobe koju voli.

Marjan Apostolovic/Shutterstock

Vaga

Vaga je uvek u stalnoj potrazi za savršenom osobom. Poznata je po tome što zna provesti duge periode u kojima se ne oslanja  ni na koga osim na samu sebe kako bi se osećala srećna.

Dakle, nakon što se zavetuje jednoj osobi, njih dvoje moraju biti u potpunosti usklađeni.

Ona će se potruditi da zadovolji svog partnera, da odnos održi vrlo živim i da im nikad ne bude previše dosadno.

Bićete očarani koliko neverovatan partner Vaga može zapravo biti.

Škorpija

Škorpion je poznat po svojoj besmrtnoj strasti prema osobi koju najviše voli. Njegova vatrenost je zarazna i širi se na njegovog partnera gotovo trenutno.

On neće pristati na bilo šta, on će biti s osobom koja mu odgovara na svim poljima.

Međutim, pripazite kada ste u vezi s Škorpionom, jer on će ostati s vama, čak i ako ne bude više postojala vatra između vas.

Strelac

Kada ste u ljubavnoj vezi sa Strelcem, najbolje je očekivati da nećete ostati na istim mestima predugo, jer on želi ići na razna mesta.

Strelac je jedan od individualaca najotvorenijega uma koje možete sresti, pogotovo kada je reč o odnosima.

Njemu je stalno potrebna promena. Možda ćete biti u otvorenoj vezi s njim samo zato što mrzi osećanje povezanosti. Njegov duh mora biti slobodan, baš kao i njegova ljubav.

Jarac

Kada je reč o ljubavi s Jarcem, najbolje je očekivati da će stvari ići vrlo sporo. On neće žuriti zbog bilo koga ili bilo čega. Jarac je, takođe, osoba koja voli da svoja osećanja pokaže kroz dela.

Dakle, ako se pitate zašto on jedva ima šta da kaže, to je zato što će vam to sve radije pokazati nego ispričati.

Kada ga naterate da govori, dobro zapamtite šta vam govori, jer ono što kaže biće vrlo značajno.

Vodolija

Vodolija je duboka i veoma inteligentna.

Ona nikako ne voli neobavezne, nebitne razgovore, jer sve što stvarno nema dublje značenje nju ni najmanje ne zanima.

Ona želi biti s osobom koja podstiče želju da zna više, s osobom koja ćejea mamiti velom svoje misterije, s nekim ko će zadržati njenu pažnju.

Naravno, Vodoliji je potrebna iskrenost u vezi i kvalitetna komunikacija.

Ribe

Riba je jedna od najromantičnijih osoba koje ste ikad mogli upoznati. Ona je neverovatno velikodušna, ima srce od zlata i vrlo je duboka u svojim emocijama.

Ljubavni odnos s Ribom mogao bi se pokazati kao jedan od najboljih odnosa koji možete doživeti. Kada se Riba zaljubi u nekoga, ona će učiniti sve kako bi svog partnera učinila najsrećnijom osobom na planeti.