Aktuelno

Počinje moćna vladavina Lava: Za 3 znaka biće posebno srećna

Tri horoskopska znaka će ovu sezonu Lava smatrati posebno srećnom.

23.07.2024.

17:38

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Počinje moćna vladavina Lava: Za 3 znaka biće posebno srećna
Billion Photos/Shutterstock

Podeli:

Ovaj astrološki mesec posvećen je prihvatanju autentičnosti i hrabrosti, postavljanju trendova – bilo svesno ili nesvesno – i oslobađanju našeg kreativnog potencijala. Da li ste spremni da uronite u ovu moćnu sezonu Zodijaka i udahnete svoj život svetlinom i lepotom?

Tri horoskopska znaka će ovu sezonu Lava smatrati posebno radosnom.

Ovan

Energija vladavine Lava 2024. donosi vam izvanrednu ravnotežu. Ako imate Sunce, Veneru, Mars ili Merkur u Ovnu, pripremite se za odlično vreme ovog astrološkog meseca.

Za one sa Suncem, Merkurom i Marsom u Ovnu, mudro je da budete oprezni s kim delite svoje planove i tajne.

Držite se sopstvenog saveta i prikupljajte informacije gde god možete. Što više znate, lakše ćete doneti ispravne odluke. Sezona Lava pomoći će vam da uklonite prepreke kada budete imali jasan put napred.

Slobodni Ovnovi uskoro će naići na značajnu vezu, potencijalno srodnu dušu. Ova veza može biti platonska ili romantična, stoga ne donosite prerane zaključke. Ova će osoba odigrati ključnu ulogu u sledećem poglavlju vašeg života, pomažući vam da prevaziđete prethodna ograničenja.

Kako biste poboljšali svoje iskustvo tokom sezone Lava, razmislite o nošenju lapis lazulija ili lepidolita. Ovo kamenje vam može pomoći da se centrirate i uravnotežite svoje duhovne čakre. Oni će vam pomoći da se oslobodite negativnosti i usmeriti vas prema ljudima i situacijama koje su vam korisne.

Prihvatite živahnu energiju sezone Lava i dozvolite joj da vas podstakne prema novim visinama.

Lav

Lavovi, ovo je vaša sezona, pripremite se da zablistate. Takođe, ako imate Sunce, Mesec, Mars ili Veneru u Lavu, ova sezona Lava obećava da će biti fantastična.

Oni sa Suncem i Marsom u Lavu mogu očekivati ​​da će biti u centru pažnje u ovom periodu. Lako ćete se penjati na skali popularnosti, a većina ljudi ne može da odoli vašem šarmu.

Oni će više opraštati i rado će vam ponuditi prilike ako tražite. Koristite ovu moć mudro.

Venera u Lavu doživeće više indirektnih blagoslova u ovom trenutku. Iako volite biti aktivni i pokazati najbolje od sebe, ovaj period od vas traži da budete strpljivi i pristupačni. Pokušajte da dozvolite svetu da dođe k vama za promenu. Verujte da su dobre stvari na putu.

Oni s Mesecom u Lavu podstiču se da iskoriste svoju kreativnost tokom ove sezone.

Bez obzira prepoznaju li drugi vašu genijalnost ili ne, predodređeni ste da stvorite nešto revolucionarno i jedinstveno. Nemojte zanemariti ovaj kosmički dar.

Ako vas ovog meseca privlači povećanje energije, razmislite o radu s providnim kristalima. Oni vam mogu pomoći da otvoriti treće oko i da podstaknu vašu kreativnost. Prihvatite živahnu energiju ove sezone i dozvolite da vaše unutrašnje svetlo jarko zasija.

Vodolija

Vodolije, pripremite se za uzlet tokom sezone Lava. Oni sa Suncem, Venerom i Merkurom u Vodoliji osećaće se najviše uzdignutim ovom živom energijom.

Ako imate Merkura u Vodoliji, očekujte pronalazak prijatelja i podršku na najneverovatnijim mestima. Vaše jedinstvene ideje i perspektive odjeknuće kod drugih, stvarajući neočekivana savezništva.

Tokom tog vremena, odvojite trenutak da izrazite svoje želje svemiru kada budete na miru sami sa sobom. Gledajte kako će se kosmičke struje urotiti da ostvare vaše želje.

Dogodile su se čudnije stvari od Vodolije koje napreduje u sezoni Lava, zato prihvatite ovu pozitivnu promenu. Ako je vaše Sunce u Vodoliji, podstiče vas na opušteniji pristup tokom ovog perioda.

To će vam omogućiti da poboljšate svoje ideje i napravite čvrste planove za budućnost. Možda još nije pravo vreme za njihovu realizaciju, ali priprema je ključna.

Za one s Venerom u Vodoliji, samoinicijativnost će privući blagoslove. Svemir će vam izaći u susret na pola puta kad god preuzmete inicijativu. Neki od vas bi čak mogli da naiđu na značajnu srodnu dušu tokom ovog vremena, iako bi moglo postojati razlike za navigaciju.

Kako biste povećali svoju energiju, razmislite o nošenju priveska od providnog kvarca ili prstena od dimljenog kvarca tokom sezone Lava.

Lapis lazuli i ljubičasti kristali takođe će imati snažan uticaj, pomažući vam da premostite jaz između fizičkog i duhovnog područja. Prihvatite ovu snažnu sezonu i dozvolite da vaša jedinstvena svetlost zasija.