Lepota žene

Savršeni i trendi nokti ovog leta: Povratak manikira koji žene obožavaju FOTO

Jeddnostavno, elegantno, romantično i naročito efektno kada ste na moru.

04.07.2024.

15:05

Izvor: superžena

0
Savršeni i trendi nokti ovog leta: Povratak manikira koji žene obožavaju FOTO
Dev_Maryna/Shutterstock

Podeli:

I ovog leta nam stižu novi trendovi, kako u lepoti tako i u modi, a sve češće ponovo se susrećemo sa onima koje smo nekada jako voleli. Znamo koje su frizure ovog leta u trendu, koje farmerke su najpopularnije i koje boje ćemo uklapati ovih meseci, pa je red došao da se pozabavimo i lepotom žene, odnosno manikirom.

Zdrava kosa i lepi nokti su ono što je uvek prvo primetno na ženama, pa se i trudimo da najviše računa vodimo upravo o tome.

Mnoge će obradovati činjenica da se u trend vraćaju sedefasti nokti, koji su već uveliko zaživeli na društvenim mrežama i među slavnim zvezdama. Povratak ovog trenda s oduševljenjem je prihvaćen i među bjuti influenserkama, pa ga rado dele na Instagramu i TikToku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meraki_nails_by_katie

Sedefasti nokti omiljeni su pre svega zbog toga što su jednostavni i elegantni, a naročito su popularni leti zbog diskretnog sjaja i toga što naglašavaju preplanuli ten, a ima li išta lepše od toga dok ste na moru?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddy De (@mreads.nails)

Osim što idu uz svaki stil i pristaju svakome, savršeno izgledaju i na kratkim i na dugim noktima, a možete ih pronaći u svim bojama - od onih "bezličnih" do onih upadljivih.

Budite u trendu ovog leta i poigrajte se sa vašim noktima, bilo da idete u salon ili da nokte sami sređujete kod kuće.