Lepota žene

Kroz negu i lepotu, do savršenog biznisa i visokog kruga poslovnih žena FOTO

Akademija "Purity" je po izveštaju svetskog "Make up" magazina svrstana među 10 najboljih u svetu.

04.10.2024.

12:44

Izvor: superžena

0
Kroz negu i lepotu, do savršenog biznisa i visokog kruga poslovnih žena FOTO
Akademija "Purity"

Podeli:

Srbija je kao zemlja i te kako prepoznata u svetu po izuzetno lepim i negovanim ženama, međutim, kako po mnogim statistikama i upitnicima pripadnice lepšeg pola tvrde, sama lepota po sebi nije dovoljna ukoliko se ne koristi adekvatna nega. Za izbor adekvatne nege, neophodno je konsultovati stručno i obrazovano lice iz polja estetike i kozmetikologije, te smo savete potražili od Ivane Stanojević, direktorke i osnivača Akademije za estetiku i kozmetikologiju "Purity".

"Vidite, beauty industrija predstavlja vodeći ekonomski faktor u svetu. Slažem se sa Vama da su Srpkinje u svetu prepoznate kao jedne od najlepših žena, međutim možda baš i zbog toga, naše lepotice su izuzetno svesne toga da je veoma bitno da kada je ova tema u pitanju izaberu stručno lice sa savete. Polazna tačka su uvek i u svakom poslu edukacije. Tako je i kada je reč o estetici. Da bi ste stekli pravo da kao stručnjak započnete sopstveni biznis, neophodno je da se edukujete i da za svoju edukaciju izaberete akreditovane ustanove, dakle akreditovane želim da naglasim posebnim akcentom. Nije dovoljno da prema nezi lepote imate ljubav, već je potrebno znanje da bi ste otvorili svoj salon i radili posao savesno i kvalitetno."

"Akademija 'Purity' u svojoj ponudi ima preko 50 akreditovanih kurseva iz svih oblasti nege lice, tela i kose. E sada, zašto sam akcentovala reč 'akreditacija', upravo zbog toga što se ne tako davno dešavalo da se nestručna lica upuste u izvođenju estetskih zahteva i to se nažalost završavalo uvek na štetu korisnika usluga. Akademija 'Purity' je dobila dozvole za edukaciju svih profila iz oblasti kozmetike i estetike, pa su tako i diplome koje dodeljujemo akreditovane, odnosno priznate. Akreditovana diploma se unosi u radnu knjižicu, i prepoznata je kao validan dokument za otvaranje kozmetičkog ili frizerskog salona. To znači da je prepoznata od strane svih državnih organa kao adekvatan dokument, i da u slučaju inspekcije kontrole vaš salon ne može da bude zatvoren. Volela bih takođe da se pohvalim da Akademija posluje od 2013. godine, i do sada je kroz različite edukacije prošlo preko 10 000 polaznika."

Akademija "Purity"

Naša sagovornica, Ivana Stanojević, već 14 godina gradi ovu lepu priču i u ovom poslu je vrlo uspešna i prepoznatljiva. Dobitnica je preko 10 različitih priznanja kao što su "Woman business awards", "Dama godine", "Naj žena 21. veka", a Akademija je po izveštaju svetskog "Make up" magazina svrstana među 10 najboljih u svetu.

"Cilj nam je da osnažimo sve mlade žene da započnu svoj biznis, ali i da rade na svojoj edukaciji", zavrašava uz osmeh lepa Ivana.

Sve informacije o upisu možete dobiti na sajtu www.kozmetika.edu.rs kao i na platformama društvenih mreža Akademije 'Purity'.