Veze i odnosi

Udala se misica za 50 godina starijeg političara, u inat hejterima objavljuje fotke FOTO

Manekenka Kaunej Roud (17) postala je tema javnosti kada se prošle godine udala za 67-godišnjeg brazilskog političara Hisama Huseina Dehainija.

09.04.2024.

11:33

Izvor: index.hr/superžena

12
Udala se misica za 50 godina starijeg političara, u inat hejterima objavljuje fotke FOTO
stockfilms88/Shutterstock

Podeli:

Tada je imala samo 16 godina, a on je bio gradonačelnik Araukarije (Brazil).

Njihova veza nije nezakonita, jer brazilski zakon dopušta muškarcima i ženama da se venčaju sa 16 godina, iako je za to potrebno odobrenje roditelja ili njihovih zakonskih staratelja, piše The Mirror. Ipak, razlika u godinama i dalje izaziva brojne kritike javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kauane Rode (@kauane.rodee)

Kao odgovor kritičarima, Kaunej je na njihovu prvu godišnjicu braka na Instagramu podelila snimak Guglovih rezultata pretraživanja za njeno i suprugovo ime. Pored brojnih članaka, postavila je pitanje: "Godinu dana tražite koliko imamo godina. Fanovi ili hejteri?"

Unapređenje za majku, zaposlenje za tetku...

Čini se da razlika u godinama njoj, uopšte, ne smeta i rado deli fotografije sa svojim 50 godina starijim suprugom. Njihov brak izazvao je brojne kontroverze, prema pisanjima "Dejli stara", posebno nakon što se otkrilo da je Dehaini unapredio Rpudinu majku na višu poziciju dan nakon njihovog venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kauane Rode (@kauane.rodee)

Marilin Roud je nakon udaje svoje ćerke postala sekretarica ministra za kulturu Araukarije, a nagađa se da je i tetka dobila mesto gradske komesarke zahvaljujući svojoj sestričini.

Inače, par se upoznao na jednom događaju koji se održao nakon izbora za mis Araukarije 2022. Kaunej je osvojila drugo mesto u kategoriji devojaka od 15 do 17 godina. Ubrzo nakon upoznavanja, bivši gradonačelnik i ona su počeli da izlaze, a prošle godine su se i venčali.