Veze i odnosi

"Doživeo sam najgoru noćnu moru tokom oralnog seksa"

Priča neimenovanog mladića iz SAD jednostavno je neverovatna. Podelio ju je na Redditu, a njegovo iskustvo izazvalo je lavine smeha, ali i saosećanja među muškom publikom.

17.05.2024.

20:16

Izvor: Krstarica/A.J.

18
"Doživeo sam najgoru noćnu moru tokom oralnog seksa"
PinkCoffee Studio/Shutterstock

Podeli:

Ovo je njegova ispovest:

"To je najsramotnija situacija koju sam ikad u životu doživeo i dogodila mi se jutros, a kako je vikend mogu je podeliti s vama. Ima jedna žena s kojom se puno družim u poslednje vreme, a izuzev malo maženja i povremenog poljupca stvari su bile poprilično platonske među nama.

Njeno društvo mi je uzbudljivo, pa čak i važnije od nečeg seksualnog među nama i nisam se nikad osećao ovako, što je poprilično neverovatno. Uživam u svom solo statusu nakon dugo vremena pa nisam imao ni želju za novom vezom, međutim ova žena mi je polako napunila glavu sa zbunjujućim mislima te sam pomislio kako zapravo želim nešto više.

Važno je da shvatite moje misli cele protekle nedelje – zaista mi se sviđa. Sinoć sam otišao do nje, popili smo nekoliko flaša vina, dobro se nasmejali, jedna je stvar vodila drugoj i naš se platonski odnos pretvorio u seksualni. I tako, završimo mi, mazimo se i zaspimo.

Dva sata kasnije probudi me neobičan osećaj u želucu. Osećam kako će biti reč o prolivu, ali ona je ležala na meni i bilo me je sramota da je probudim samo kako bi otišao u WC, pa odlučim da istrpim.

Ujutro se probudimo, vodimo super razgovor koji traje dva sata i sve vreme osećam kako se u meni nakupljaju gasovi, a nisam mogao da ih ispustim. Ne sada, dok uživam s ovom super devojkom. Stalno i uporno blokiram gasove dok mi ona leži na grudima, prolazi prstima po mom telu i kreće se prema preponama.

Počinje da me dira s usnama dole i ja se zaista trudim da uživam, ali sve teže zadržavam gasove. Napokon, ona me dovode do orgazma, ali taj predivni trenutak bio je popraćen zvukom, glasnim "prdežom" koji je odjeknuo kroz prostoriju.

Ispunjen sramom pokušavam da se pomerim, ali kako to radim, shvatim da je iz mojih creva izašlo više nego što je trebalo. Toga je bilo po celom krevetu i po njenim grudima. Ležim tamo apsolutno prestravljen, a ona leži pred mene daveći se u smradu.

Ipak, počistili smo nered i ona se zaista super ponela oko cele situacije, trudila se da se osećam OK i da ostanem u stanu još neko vreme. Dala mi je neku hranu i čaj za uznemireni želudac i ispričala mi je raznorazne sramotne priče kako bih se osećao bolje.

To je bilo stvarno lepo od nje. Svaki put kad se setim šta se dogodilo dođe mi da plačem, ali s druge strane situacija mi je otkrila da bi ovu ženu trebalo da zadržim kraj sebe"