Veze i odnosi

Koje je najpopularnije mesto u kući za seks? Iznenadićete se...

Iako mnogi smatraju da je spavaća soba broj jedan za seks, istraživanje je pokazalo da to baš i nije tako, jer jedno mesto je bolje...

10.06.2024.

21:40

Izvor: Večernji.hr

6
Koje je najpopularnije mesto u kući za seks? Iznenadićete se...
New Africa/Shutterstock

Podeli:

Kada je reč o najpopularnijem mestu za seks u kući, većini prvo na pamet pada spavaća soba. Ipak, kako je pokazalo istraživanje, to nije tačno. Prema rečima seksualnih terapeuta, ključ održavanja vašeg seksualnog života je u novitetu.

Bilo da to znači isprobavanje novih poza u krevetu, različitih tehnika predigre ili neistraženih lokacija, nešto novo će zagarantovano ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim. A, prema novom istraživanju, mnogi milenijalci već su oduševljeni celim novim trikom, piše Women's Health.

Istraživanje koje je sproveo Skyn ​​Condoms pokazalo je da 78 posto ljudi od 18 do 34 godine začinjavaju stvari vođenjem ljubavi u dnevnoj sobi.

Ostala mesta za seks uključivala su tuš (74 posto je reklo da se vole očistiti dok vode ljubav), zatim auto, perionica veša, spoljašnji prostor i plaža. Pretpostavka je da je plaža poslednja, jer pesak na pogrešnim mestima nije tako zabavan – a takođe je i prilično prljav.

Međutim, ne mora to biti isključivo dnevna soba, što se tiče kuće. Stručnjakinja za menopauzu i libido, doktorka Shahzadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvu loptu, svi odustali od ovog predloga, jer se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, doktorka Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu – mnogo je bolji za sagorevanje kalorija! "Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina uvek su zgodna podloga", kaže ona.

loader