Veze i odnosi

4 fraze koje govori samo muškarac koji ima drugu

Da li ima drugu? Zašto se promenio? Da li me i dalje voli? Takve misli se vrte u glavi žene koja oseća da nešto nije u redu s njenim partnerom.

08.07.2024.

21:25

Izvor: Ženski magazin

10
4 fraze koje govori samo muškarac koji ima drugu
PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Podeli:

Naravno, intuicija ženu retko prevari, posebno kada čuje pojedine fraze od svog partnera, a ove najčešće pale alarm i bude sumnje u njegovu vernost.

Danas ću kasniti, imam hitan sastanak

Počeo je da dolazi kući mnogo kasnije nego uobičajeno. Zatim, često ima hitne sastanke, onda puno posla, neko je dobio otkaz pa je on morao da ostane... Na jednostavno pitanje o tome kakav je bio njegov dan dobijate trivijalni odgovor: "Sve je dobro", a posle večere ćuti, zagledan u kompjuter.

Neću moći da provedem vikend sa tobom, odveo bih majku na selo

Ako ne živite zajedno, ali ste vikende uvek provodili zajedno, šetali i gledali filmove, ovo zvuči kao alarm. Nekada je jedva čekao vikende. Čak i kada je imao posao, vodio vas je sa sobom, samo da bude s vama, a sada želi da provede vreme s  mamom na selu.

Uplatio sam treninge u teretani, želim da izgledam lepo

Ranije nije brinuo o tome šta jede, ali sada je sve drugačije. On kuva pileće grudi, vežba i stalno se gleda u ogledalo. Očito je da vaš muškarac pokušava da izgleda bolje. Pitanje je - zbog koga?

Veoma sam umoran od posla, ne danas

Donedavno je u svakom trenutku želeo intimne trenutke s vama, a sada je seks sve ređi u vašem životu. Umesto lepih reči – dobijate iznenada: "Umoran sam, ne danas".

Da, ženska intuicija je izuzetno tačna, ali pre nego što odlučite da raskinete s voljenom osobom - uverite se da ste u pravu.