Veze i odnosi

"Otišli smo na doručak i venčali se": Katarina nam je otkrila detalje najluđeg "DA" u Las Vegasu FOTO

Priča jedne Katarine koja je za dva sata zakazala i obavila venčanje u Las Vegasu postala je viralna, a evo šta je o svom "ludom" iskustvu rekla za Superženu.

13.09.2024.

15:44

Izvor: superžena

5
"Otišli smo na doručak i venčali se": Katarina nam je otkrila detalje najluđeg "DA" u Las Vegasu FOTO
Privatna arhiva

Podeli:

Katarina iz Novog Sada je jedan običan odmor u Las Vegasu pretvorila u venčanje iz snova. Za samo dva sata ona i njen, sada, suprug, su zakazali i obavili venčanje, a njihov snimak na TikToku preko noći je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Kontaktirali smo Katarinu kako bi nam otkrila kako je došlo do jedne ovakve, sasvim neobične ideje koja je naišla na brojne pozitivne reakcije.

Ovaj mladi, sada i bračni par živi u Njujorku, odakle su otišli na kraći odmor u Las Vegas, ni ne sluteći kakvu odluku će doneti u roku od nekoliko sati.

"Milan i ja u Njujorku živimo oko dve godine, a Las Vegas smo posetili radi odmora i kako bismo videli moju porodicu. U subotu smo otišli na doručak i tog dana nismo ništa planirali. Nakon doručka sa mojom sestrom i zetom, neko je predložio da se venčamo", započela nam je Katarina svoju fantastičnu priču.

Objasnila nam je da u početku nije bila za tu ideju, jer su želeli da naprave veliko venčanje u Podgorici, odakle je njen suprug.

Ipak, posle nekoliko minuta, uspeli su da je ubede i nabrzinu su odabrali prsten, koji su platili 95 dolara.

Privatna arhiva

"Odmah smo izguglali gde se nalazi najbliža kapelica za venčanje, u Las Vegasu ih ima baš mnogo. Iskočila nam je jedna u kojoj je bilo čak 70 odsto popusta, pa nas je potpis za brak koštao samo 65 dolara. Tamo smo bili u 14.30, a ja sam već u 15 časova imala zakazan termin", kaže Katarina, koja nam je otkrila i da je veo koji je nosila na venčanju platila samo 14 dolara.

Ipak, pre sudbonosnog da, ovaj par je imao mali problem.

"Kada su nas prozvali da uđemo, žena nas je pitala da li imamo svu potrebnu dokumentaciju, a mi smo rekli da nemamo ništa osim naših dokumenata. Objasnila nam je da nam je potreban 'venčani sertifikat' koji se dobija u opštini i da odmah moramo otići po taj dokument, imali smo vremena do 16 časova. Tamo smo bili 20 minuta pre zatvaranja i uzeli sve što je potrebno", priča nam Katarina.

Snimak sa TikToka koji je postao viralan, nastao je na šalteru, nakon što su Katarina i Milan uspeli da dobiju venčani list. U kapelici su potom potpisali još neke papire i, kako kaže, položili dodatne zakletve, da bi nakon toga i zvanično bili venčani.

Ovaj mladi bračni par je privukao veliku pažnju, a u komentarima ispod snimka ljudi su im čestitali i podržali odluku za "brzo venčanje", na koje se retko ko odlučuje danas.