Veze i odnosi

"Budite sebične u seksu ako želite srećan brak, to je ionako 5 minuta vašeg života"

Slavna manekenka Kapris Bure ima nekoliko saveta za sve žene koje žele da im brak bude uspešan.

17.09.2024.

11:20

Izvor: superžena

20
"Budite sebične u seksu ako želite srećan brak, to je ionako 5 minuta vašeg života"
Profimedia

Podeli:

Manekenka, glumica i producentkinja Kapris Bure (52), koja je 90-ih bila jedna od najtraženijih na naslovnicama, a koju je proslavio čuveni "Vog", često je nazivana jednom od najfotografisanijih žena na svetu.

Manekenstvo je sada njena davna prošlost, a danas je glumica, TV ličnost i preduzetnica, odnosno vlasnica brenda "By Caprice". Takođe je majka dvoje dece i u srećnom je braku sa producentom Tajem Komfortom, pa je u intervjuu za "OK! magazin" govorila i o "tajni" za očuvanje braka koju i sama praktikuje, navodeći da je intima od najveće važnosti.

Profimedia

"Uradite to, jer to želite. Budite sebične, postignite orgazam za koji sve znamo da je neverovatan osećaj", poručila je manekenka koja je ranije izjavila i da žene treba redovno da praktikuju 5-minutni seks sa svojim muževima ukoliko žele da očuvaju brak.

"Uvek sam govorila o tome koliko je intimnost važna. To mora da vam bude prioritet i morate ga ostvariti. Sve može poći po zlu ako nema zadovoljstva u vezi. Neki  ljudi su izvukli moje reči iz konteksta i preokrenuli priču, a ono što sam zaista želela da kažem jeste da treba da se seksate i postižete orgazme, jer to želite. Budite sebične, postignite vrhunac. Upustite se u to i budite sebične, uživajte u tome!", poručila je.

Profimedia

Takođe, još jedan od njenih saveta ženama je da ne govore muževima da su umorne ili da ih boli glava kada im predlože seks, već da se upuste u tu avanturu i da izdvoje vreme za intimu.

"Uradite to, radi se o pet ili deset minuta vašeg života", poručila je, a navodi Jutarnji.hr.