Veze i odnosi

Bred Pit joj je napravio pakao od života, ali ona opet voli nakon 8 godina FOTO

Anđelina Džoli pokrenula je glasine da je zaista u ljubavnoj vezi...

02.10.2024.

9:49

Izvor: superžena

4
Bred Pit joj je napravio pakao od života, ali ona opet voli nakon 8 godina FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica je proteklog vikenda organizovala večernju zabavu u Njujorku u čast svog brenda održive mode "Atelier Jolie".

Ona je za ovu priliku nosila jednostavnu, ali elegantu kombinaciju, sačinjenu od sivog džempera i širokih pantalona.

Profimedia

Samo odabran krug ljudi je bio na ovom događaju. Među njima je bio i on - 40-godišnji Akala za kog se veruje da je emotivni partner slavne glumice.

Naime, Akala, koji je prvi put uslikan u društvu glumice tokom Filmskog festivala u Veneciji, je i ovog puta bio podrška svojoj dragoj.

Fotografije su ostvanule na mrežama, a prema pisanjima britanskog tabloida "Dejli mejl" njih dvoje su svoj odnos obznanili na Instagramu.

Izvori bliski Anđelini Džoli rekli su za jednom prilikom za "In Touch" da se ona viđa s 40-godišnjim muškarcem nešto više od godinu dana.

"Mislim da veliku ulogu u njenoj privlačnosti prema Akali, osim one fizičke, igra i to što je dobar u interakciji s njenom decom, jer joj je to veoma važno", rekao je izvor. Dodao je:

"Oni dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu strast".

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se 2014. godine. Međutim, njihova ljubavna priča završila se samo dve godine kasnije, preciznije, Anđelina je 2016. godine podnela zahtev za razvod od čuvenog glumca. Do danas nisu rešeni svi sporovi između njih dvoje, ali svako je otišao svojim putem.
 
Prema poslednjim informacijama, Bred Pit je već duže vreme u vezi s nutricionistkinjom Ines de Ramon, dok je Anđelina tek sada, nakon 8 godina samovanja, pronašla drugu ljubav.