Veze i odnosi

Stariji 17 godina, zbog nje je zaboravio na druge žene: Najlepša ljubavna priča Holivuda počela je "na slepo"

Prethodnih dana se na društvenim mrežama širi njihov snimak na crvenom tepihu koji je mnoge podsetio i na prelepu ljubavnu priču koju ovaj par ima.

28.10.2024.

21:20

Izvor: superžena

0
Stariji 17 godina, zbog nje je zaboravio na druge žene: Najlepša ljubavna priča Holivuda počela je "na slepo"
Profimedia

Podeli:

Glumac Džefri Din Morgan (58), najpoznatiji po ulozi u seriji "The Walking Dead", uživa u ljubavi sa 17 godina mlađom Hilari Barton (42) i od prvog trenutka je znao da je baš ona prava.

Iza Morgana je nekoliko neuspelih veza, bio je i oženjen, ali najlepša ljubavna priča mu je počela 2009. godine i to na slepo.

Zajednički prijatelji su ih pozvali na večeru baš zato što su znali da je Hilari prava žena za njega.

"Znao sam čim sam je upoznao da je ona ta," izjavio je tada Džefri.

Hilari je tada pala na njegovo samopouzdanje, a jednom prilikom je govorila i o njihovom prvom susretu.

Profimedia

"Kada je došao, bio je tako pun samopouzdanja. Nisam bila devojka koju neko proganja. Uvek sam bila alfa. A Džefri je rekao: Bićeš moja devojka", rekla je ona.

Samo nekoliko meseci nakon što su otpočeli vezu, saznalo se i da par očekuje prvo dete. Sina su dobili 2010. godine, a ćerku osam godina kasnije. Zanimljivo je da je Džefri prisustvovao porođajima, a kada se rađala njegova ćerka, čak je i asistirao.

"Kad je žena počela da se porađa, babica se pomerila u stranu. I samo sam je zgrabio za njene male obraze i izvukao je za 3 sekunde", rekao je on.

Svoj život su nastavili daleko od Los Anđelesa, preselili su se na farmu u blizini Njujorka gde uzgajaju uzgajaju stoku, magarce, pse, kokoške, čak i alpake.

Razlika u godinama ih ne sprečava da se i dalje vole kao prvog dana, a upravo jedan od poslednjih zajedničkih snimaka govori više od hiljadu reči.

"Ona čuva tvrđavu kada sam ja odsutan, ali i kada sam ja tamo. Mislim da ona smatra da sam dobar otac i da joj je to najseksepilnija stvar kod mene. Ona ima dovoljno ljubavi za sve nas, neverovatan je dar imati toliko ljubavi. Sviđa mi se život koji sam uspeo da izgradim sa Hilari, a njoj se jednostavno dopada osoba kakva sam ja postao", rekao je Džefri o supruzi.