Aktuelno

Promašaj za promašajem: Ovo su najgora izdanja Met gale, na listi i albanska pevačica FOTO

Došli smo i do ovog trenutka - klasifikacije najgore obučenih dama na ovogodišnjoj Met gali u Metropolitan muzeju u Njujorku.

07.05.2024.

13:19

Izvor: superžena

7
Promašaj za promašajem: Ovo su najgora izdanja Met gale, na listi i albanska pevačica FOTO
Profimedia

Podeli:

Prva na listi modnih promašaja našla se američka manekenka i TV Ličnost Amelija Grej Hamlin. Ona je za ovu priliku nosila balon-haljinu koju potpisuje japanski dizajner Jun Takahaši, a deo je prolećne kolekcije za 2024. godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHATASHAME (@whatashamela)


Drugo mesto zauzela je svima poznata pevačica Lana Del Rej. Njena haljina je delo čuvenog dizajnera Aleksandra Mekkvina, koje se sastoji od bež haljine i vela. Zanimljivo je da ova kreacija nije naišla na pozitivne reakcije kod šire javnosti, a Lanin detalj na glavi, odnosno, veo upoređuju sa mrežom za komarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @snookiiwrld

Sledeća je britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa. Njenu haljinu dizajnirao je Mark Džejkobs, a podseća na kostim iz Mulen Ruža. Celokupan stajling je pomalo konfuzan i stvara optičku iluziju nagog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)


Četvrta na listi je manekenka Kara Delevinj čiji je gornji deo, odnosno, krop-top sačinjen od kristala, a donji deo je jednostavna bela suknja od svile - delo dizajnerke Stele Mekkarni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Türkiye (@elleturkiye)


Modni kritičari nisu bili blagi na rečima ni kada je reč o  Emi Čemberlejn. Ona je za ovu priliku ponela kreaciju francuskog dizajnera Žana Pola Gotjea. Haljina je urađena od čipke i to u braon i crnoj boji i odiše gotičkim stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)