Aktuelno

Kejt Midlton je na Vimbldonu blistala u ljubičastoj haljini, a mašna nosi jaku poruku FOTO

Princeza od Velsa prisustvovala je finalu Vimbldona i zablistala je u savršenom modnom izdanju.

15.07.2024.

10:01

Izvor: superžena

1
Kejt Midlton je na Vimbldonu blistala u ljubičastoj haljini, a mašna nosi jaku poruku FOTO
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa Kejt Midlton je juče na finalu Vimbldona u Londonu zablistala u prelepoj haljini u boji ciklame, a mediji su ispratili svaki njen korak budući da je ovo bilo tek njeno drugo pojavljivanje u javnosti tokom prethodnih nekoliko meseci, zbog bolesti.

Plenila je šarmom i besprekornom elegancijom, a bila je tu i da uruči trofej pobedniku - Karlosu Alkarasu, koji je pobedio Novaka Đokovića.

Haljina joj je stajala kao salivena, a pažnju je privukla i nežna mašnica s leve strane na njenim grudima koja je delovala kao modni dodatak, ali zapravo se iza ovog dodatka krije jaka simbolika.

Profimedia

Ovim je Kejt Midlton suptilno dala podršku za All England Lawn Tennis and and Croquet Club (AELTC), mesto na kojem se održava godišnje Vimbldonsko prvenstvo, a princeza je od 2016. godine pokrovitelj ovog događaja. Udruženje je 1909. godine uvelo zelenu i ljubičastu boju kao svoje zvanične boje, a mašna, koju mogu nositi samo članovi kluba, prvi put  je krasila haljinu Kejt Midlton 2017. godine.

Midi haljinu princeze od Velsa dizajnirala je Safiyaa, a uz ovu luksuznu kreaciju Kejt je nosila zlatne minđuše i LK Bennett torbicu. Na Vimbldon je stigla sa ćerkom Šarlot, a njih dve su dočekane gromoglasnim aplauzom.

Profimedia