Aktuelno

Savršen kombinezon za vrele letnje dane: Džej Lo opet "ubija" stajlingom FOTO

I seksi i udobno... Sigurno ćete poželeti da imate ovakav komad odeće!

20.07.2024.

14:44

Izvor: superžena

12
Savršen kombinezon za vrele letnje dane: Džej Lo opet "ubija" stajlingom FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Dženifer Lopez nas ni ovog puta nije iznenadila. U božanstvenom modnom izdanju, idealnom za ove vrele letnje dane, prikupila je svu našu pažnju i verujemo da će mnoge od vas poželeti da imaju ovakav komad garderobe.

Bela boja je idealna za visoke temperature, to već znamo, a Džej Lo je tu da nam pokaže kako da se osećamo i ležerno i seksepilno i u dnevnoj varijanti.

Njen dekoltirani kombinezon je upravo to - spoj elegancije, ženstvenosti i ležernosti, a to je upravo ono što nam i treba na temperaturama od 40 stepeni Celzijusa.

BACKGRID USA/Profimedia

Dekolte seže sve do pupka, pa se jasno vidi čipkasti grudnjak u boji kože za koji se pevačica odlučila, kombinezon je strukiran i donji deo čine savršene nogavice s "prorezima".

Latino diva je ovaj odevni komad perfektno uklopila sa obućom - trendi sandalama/espadrilama i modelu koji je ovog leta najtraženiji, kao i sunčanim naočarima s belim detaljima.

Ono što je još zanimljivije - sa sinom je uživala u prirodi i u vožnji biciklom (bele boje, da naglasimo), pa je fotografisana i u izazovnim momentima, a poznato je da je u odličnoj formi i da joj nijedna aktivnost ne pada teško.