Aktuelno

Pet boja koje ćemo nositi ove jeseni: Zbog jedne mnogi jedva čekaju kraj leta

Modni stručnjaci već su izdvojili boje koje će dominirati u jesenjim mesecima.

26.08.2024.

18:35

Izvor: Zadovoljna.hr

0
Pet boja koje ćemo nositi ove jeseni: Zbog jedne mnogi jedva čekaju kraj leta
Maria Markevich/Shutterstock

Podeli:

S dolaskom hladnijih jesenjih dana, u mnogim garderobama počinju dominirati neutralne nijase koje su kao stvorene za ovaj deo godine i nikad ne izlaze iz mode.

Ipak, svaka sezona donosi nove trendove, između ostalog i boje koje će biti posebno popularne. Ponekad to budu očekivane, a ponekad potpuno neočekivane nijanse.

Za sve koji vole da zavire u modne trendove, u nastavku smo izdvojili pet boja koje će ove jeseni biti vrlo tražene.

1. Kaki

Kaki boja će obeležiti jesen 2024. godine. Modni stručnjaci su zbog toga srećni, jer ovu boju smatraju opcijom zahvaljujući kojoj svaki komad odeće izgleda skupo i elegantno.

2. Bordo

Guči, Viktorija Bekam, Prada... Ovo su samo neke od modnih kuća koje su u kolekcije za jesen/zimu uvrstile bordo komade odeće. Modni stručnjaci su uvereni da će ova boja biti među popularnijima, ako ne i najpopularnija ove jeseni.

Profimedia

3. Bebi plava

Plava boja često je deo kolekcija za hladniji deo godine, međutim obično se radi o tamnijim nijansama plave boje. Ove godine nosiće se pak svetla, bebi plava nijansa koja će jesenja izdanja učiniti vazdušastima i doneti im vedrinu.

4. Žuta

Vedrinu donosi i žuta boja, još jedna opcija koja će obeležiti jesenju odeću. Još prošle godine žuta je bila popularna u hladnijem delu godine, a njena popularnost se nastavlja. Posebno divno izgleda žuto pletivo, ali i drugi odevni komadi u žutoj boji sjajno će se uklopiti u jesenju garderobu.

5. Siva

I za kraj – tu je neutralna siva, boja koja je kao stvorena za hladniji deo godine. Bez obzira na to radi li se o pletivu, farmerkama ili elegantnim midi-suknjama, sivi odevni komadi su fantastičan dodatak garderobi.