Aktuelno

Trendi frizura za savršenu jesenju promenu: Možete je same isprobati FOTO

Ukoliko ste preko leta puštale kosu, jesen je pravo vreme za promenu, a slojevite frizure su ponovo "in".

17.09.2024.

10:34

Izvor: Diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

0
Trendi frizura za savršenu jesenju promenu: Možete je same isprobati FOTO
Dikushin Dmitry/Shutterstock

Podeli:

Kad su u pitanju jesenji trendovi u svetu lepote, slojevite frizure su prvi izbor, a najnovija frizura za koju kažu da je nose kul devojke i da za nju treba da znate ako razmišljate o jesenjoj promeni je "The Sachel".

Reč je o "hibridnoj" frizuri koja je miks dva vrlo popularna reza, shag i Rejčel frizure, a odabrale su ga i poznata imena čiji stil uvek dođe u fokus, kao što su Majli Sajrus, Suki Votehaus i Bili Ajliš. Frizura se ističe time što sadrži mnogo kratkih, "isprekidanih" slojeva oko temena koji služe za dodavanje volumena na vrhu.

U slojevitu tehniku šišanja uključena je i Rejčel frizura koja se vratila zahvaljujući talasu nostalgije koji je doveo do toga da i garderobu i frizuru Rejčel Grin iz "Prijatelja" oživljava generacija Z, kao i IT devojke poput Hejli Biber i Kaje Gerber. Kultna frizura midi je dužine do ključne kosti, donosi mnogo slojeva koji su duži i padaju oko brade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett)

"The Sachel" je zapravo frizura u kojoj se spajaju shag i Rejčel frizura, pojasnili su frizeri za "Glamur" i dodali da je odlikuje opuštena "buntovnost" šišanja, s uglađenošću koju donosi frizura koju je popularizovala Dženifer Aniston kao Rejčel u seriji "Prijatelji".

Ako ste tokom leta puštali kosu, frizeri kažu da je jesen pravo vreme da isprobate modernu varijantu Rejčel frizure.