Lepota žene

Šiške za one plašljive: Isprobajte varijantu s kojom nećete pogrešiti FOTO

Ova varijanta licu daje mekoću, a nema drastičnog reza.

16.09.2024.

8:21

Izvor: Diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

0
Šiške za one plašljive: Isprobajte varijantu s kojom nećete pogrešiti FOTO
BELL KA PANG/Shutterstock

Podeli:

Već smo predstavili zavesa-šiške za one hrabrije žene koje vole uočljivije i drastičnije promene, a za one manje hrabre, koje ne vole da eksperimentišu s kosom, postoji i malo blaža varijanta. Reč je o šiškama dužine do brade, zbog čega nema drastičnog reza, a i dalje pružaju efekat mekoće i uokviruju lice.

Ako razmišljate o šiškama, a ipak niste dovoljno hrabri da odsečete one "prave", možete isprobati šiške za koje kažu da su super odmak od popularnih zavesa-šiški. Opisuju ih kao šiške rezervisane za one koji ih žele, a ne znaju kako će im pristajati, pa ih mogu isprobati jer zbog dužine neće zažaliti.

Zovu ih "chin bangs", a već je i iz samog imena jasno da se radi o šiškama dužine do brade. One su nešto suptilnija verzija zavesa-šiški, a oblikovane su tako da uokviruju lice i oko njega stvaraju mekane slojeve, piše Glamour. Ako se odlučite za ovakve šiške do brade, treba da znate da su one izraženije od klasičnih slojeva u kosi, a frizeri ih preporučuju onima koji žele da "omekšaju" liniju vilice. Idealne su, kažu stručnjaci, za okrugla i četvrtasta lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA BRISCOE (@sarabriscoe_rocaverde)

Super je stvar što čak ni vlaga u vazduhu ne može da pokvari izgled ovakvih šiški, jer su teže od klasičnih šiški, pa se neće lako kovrdžati i uvijati, što je slučaj sa šiškama dužine poput zavesa-šiški. Ovakve se šiške mogu sušiti na vazduhu, a možete koristiti fen za kosu i okruglu četku kojom šiške treba samo lagano "usmeriti" u željenom smeru.