Aktuelno

Ovo je "dobitna kombinacija" za jesenje dane: Žene, obožavaćete ove komade FOTO

Pleteni komadi su ove jeseni "in", a svaka žena će poželeti da ima ovakve komade u svom ormaru.

17.09.2024.

14:32

Izvor: Fashion.hr

0
Ovo je "dobitna kombinacija" za jesenje dane: Žene, obožavaćete ove komade FOTO
Look Studio/Shutterstock

Podeli:

Pleteni setovi uverljivo su najudobniji izbor za početak jeseni i ukoliko obraćate pažnju na izloge i obilazite butike, uverićete se u to da je pletivo ove sezone svuda oko nas.

Osim što će vam uštedeti vreme pri biranju odevne kombinacije, monohromatski izgled učiniće da izgledate kao da ste se jako potrudili. Setovi su svake sezone must have, najviše zbog činjenice da je reč o svestranim komadima koje možete kombinovati međusobno, ali i odvojeno.

Pri odabiru pletenih setova obratite pažnju na sastav. Prednost uvek dajte prirodnim materijalima poput viskoze, kašmira, mohera ili polusintetičkih vlakana dobijenih od prirodnih sirovina, jer takvi komadi su prvenstveno topliji, izgledaju luksuznije i mogu trajati godinama ako se pravilno brinete za njih. Što se tiče odabira kroja i siluete, ove godine su u fokusu "chunky" modeli čupave teksture, posebno ako kombinujete prsluk i suknju maksi dužine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

Takve stajlinge možete dodatno podići klasičnim salonkama ili čizmama na štiklu, i transformisati svoj pleteni set iz ležernog odabira u elegantni.

Osim već nezaobilaznog sivog i bež pletiva, među kompletima koji se izdvajaju svakako treba napomenuti one u trendi čokoladnoj nijansi koja će dominirati ove jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Klyukina (@klyukina_d)