Aktuelno

Uvek ženstvene: Najmodernije teksas suknje za jesen 2024. FOTO

Redefinišu klasični dizajn i donose bezvremensku otmenost u jesenji stajling.

11.09.2024.

9:41

Izvor: marieclaire.rs/Miljana Momirović

0
Uvek ženstvene: Najmodernije teksas suknje za jesen 2024. FOTO
Victoria Fox/Shutterstock

Podeli:

Dolazak nove sezone donosi denim suknje u novom ruhu, brojnim krojevima, bojama, od mini do maksi modela. I dok se oslanjamo na dobro poznati teksas, suknje pružaju jednaku funkcionalnost kao farmerke, ali s dozom svežine i stila. Bez obzira da li preferirate klasične krojeve ili smele modele, najmodernije teksas suknje će podići svaki izgled na viši nivo.

Maksi teksas suknje

Modni trendovi za jesen pružaju inspirativni pogled na izduženi stil suknje. Od asimetričnih poroba, avangardnih detalja do prednjih proreza, ovo su sve osim klasičnih modela. Što se tiče stilizovanja dugačke teksas suknje, s lakoćom je uskladite uz najbolje patike, a dobro idu i uz kožne jakne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DENIM STREETSTYLE | Fashion (@denim.streetstyle)

Midi teksas suknje

Ne skromna kao maksi suknja,ali svakako ne toliko koketna kao mini, najmodernije teksas suknje su u midi dužini. Savršeno svestrani modni komad uklopiće se u svaki stil. Neprimetno je doterajte uz boho bluze pred izlazak ili uz prefinjeni blejzer za kancelariju.

Mini teksas suknje

Mini teksas suknje su posebno popularne ove sezone s novim i inovativnim dizajnom kao što su prošivene ili izvezene aplikacije. Stil s prednjim dugmetom je još jedna opcija koju treba razmotriti, jer je tako ženstven. Još jedna prednost suknje u mini dužini je lakoća stilizovanja, ali ključ je skroman gornji deo kako bi potpuno zasijala.

Crne teksas suknje

Prepoznatljivi plavi denim je i dalje trend, ali ne kao crni teksas. Crne (ili izrazito tamnoplave) suknje unose u stajling dašak formalnosti. Oslonite se na olovka model koji se besprekorno slaže uz mokasine i klasičnom košuljom u beloj boji.

Bele teksas suknje

Slično, ali drugačije: bela suknja nudi dobrodošlicu i osveženje za razliku od sve manje aktuelnog plavog denima. Midi ili maksi dužina s prednjim izrezom pruža razigrani pogled na figuru, a idealne su za prelazno vreme od leta do jeseni.