Aktuelno

Ovaj komad odeće bi trebalo da izbacite iz ormana kada napunite 30 godina

Kažu da se odeća nosi u skladu sa godinama, a mnogi će reći da to nema veze sa tim i da svako treba da nosi ono u čemu se oseća najkomotnije.

29.09.2024.

13:38

Izvor: Ona.rs

1
Ovaj komad odeće bi trebalo da izbacite iz ormana kada napunite 30 godina
New Africa/Shutterstock

Podeli:

Modna dizajnerka Karolina Herera je dala svoj savet šta bi trebalo da izbacite iz svog ormana kada napunite 30 godina. Prema njenom mišljenju, to su verovali ili ne – farmerke!

Osim ovog saveta za sve koji uđu u četvrtu deceniju, daje još neke smernice kako bi trebalo da se oblačimo.

"Nikad ne nosite mini suknje jer je ona za mlade devojke. Kada je reč o bikiniju, to je moguće ostaviti u ormanu do kasnih 40-ih ili u ranim 50-im", rekla je ona, naglašavajući da žene koje su starije od 40 godina, treba da imaju kratku kosu inače će delovati neukusno.

"Žena mora graciozno da stari, a ne da pokušava da bude u godinama u kojima se ne nalazi. Viđam na ulici žene u kratkim suknjama i sa dugom kosom, a kada se okrenu vidim da su stare",  izjavila je Herera, prenosi "Bright side".

Mnogi se sa njom ne slažu iz nekoliko primera. Recimo, Dženifer Lopez ima dugu kosu i pre nekoliko decenija je prešla 30. godinu. Isti slučaj je i sa Anđelinom Džoli, koja često kao i Dženi, nosi farmerke. I naša Ana Ivanović nosi farmerke i odlično joj stoje iako ima 36 godina.

Istina je da svako treba zaista da nosi ono u čemu se oseća najkomotnije i da ne treba da postoje starosne granice kada je oblačenje u pitanju.