Aktuelno

Njene raskošne obline hipnotišu: Četiri brutalna izdanja najseksi žene na svetu FOTO

Ešli Grejem bila je u centru pažnje na Nedelji mode u Parizu, kada je ponovo opravdala titulu najprivlačnije žene na svetu.

30.09.2024.

17:54

Izvor: superžena

6
Njene raskošne obline hipnotišu: Četiri brutalna izdanja najseksi žene na svetu FOTO
Profimedia

Podeli:

Najpoznatija plus-sajz manekenka Ešli Grejam savršeno ume da iznese ama baš svaki odevni komad i čini se da u njenom slučaju nema "zabranjenih" svari i neprimerenih modnih kombinacija.

Sa svojih 95 kilograma je proglašena za ženu s najsavršenijim telom, najvećim samopouzdanjem i neopisivom lepotom. A sve što ona propagira jeste - budite prirodne i volite svoje telo.

Ešli je ponovo mnoge ostavila bez teksta, u četiri modne kombinacije koje savršeno ističu njene raskošne obline i pristaju joj kao salivene.

Na Nedelji mode u Parizu pojavila se u seksepilnoj crnoj pripijenoj haljini, koja je jednim detaljem rasplamsala maštu...

Ponela je i predimenzionirani mantil maslinasto zele boje, koja je ove sezone među najpopularnijim bojama, a upotpunila je stajling braon torbom i kaišem.

BACKGRID UK/Profimedia

Samouvereno je iznela i svilenu maslinastu haljinu na jedno rame, u kojoj je privlačila sve poglede ističući svaku oblinu, a ukombinovala ju je sa svetlim sandalama s tankim kaišima.

Profimedia

Najnovija modna kombinacija za Nedelju mode je beli mantil u kombinaciji sa crnim Christian Louboutin cipelama, a i u ovom izdanju je pucala od samopouzdanja i ostavljala utisak jake i samouverene žene, koja svaki svoj višak na telu jednostavno obožava.