Aktuelno

Najsamouverenija žena na planeti u donjem vešu: Ono što sve druge mrze ona obožava FOTO

I samouverena i harizmatična... Još kad je u ovakvom izdanju, očekivano je da sve oči budu uprte u nju.

19.09.2024.

14:09

Izvor: superžena

18
Najsamouverenija žena na planeti u donjem vešu: Ono što sve druge mrze ona obožava FOTO
Profimedia

Podeli:

Najpoznatija plus-sajz manekenka na svetu Ešli Grejam, koja svojim samopouzdanjem, lepotom i harizmom ostavlja bez teksta gde god se pojavi, ponovo je zablistala, a ovog puta na Nedelji mode u Milanu.

Ne smemo zaboraviti da je Ešli Grejam majka troje dece i da promoviše prirodni izgled, te tako puca od samopouzdanja uprkos onome što bi većina žena želela da promeni na sebi – višku kilograma.

Nosila je midi-haljinu s potpuno providnim gornjim delom, nalik onoj koju je nosila i Irina Šajk, te je akcenat na crnom donjem vešu – naročito na brusthalteru. Kreacija je dekoltirana sve do pupka, a donji deo je od potpuno providnog materijala.

Profimedia

Ešli je nosila i crne štikle i imala je jaku šminku, kao i puštenu kosu s razdeljkom na sredini.  

Dok je jedne oduševilo njeno odvažno modno izdanje, pojedini modni kritičari smatraju da je manekenka prekršila modno pravilo koje ne dozvoljava istovremeno otkrivanje nogu i dekoltea, ali... Modna pravila su odavno prestala da važe i jedino pravilo kojim svaka devojka i žena treba da se vodi jeste da nosite ono u čemu se lepo osećate i ono što se vama dopada. 

Profimedia
 
Da li vam se dopada ovo izdanje Ešli Grejam?